Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

8 technische hulpmiddelen die u zou moeten gebruiken om uw bedrijf te laten groeien

Elk bedrijf heeft zijn eigen unieke behoeften en technische vereisten. Maar hoe weet u, met zoveel technische hulpmiddelen die er zijn, welke het beste zijn voor uw bedrijf?

Als iemand die digitale marketing leeft en ademt, heb ik verschillende tools en programma’s gebruikt om mijn marketingtaken te versterken en specifieke projecten bij te houden. Het kan soms overweldigend zijn, maar het gaf me ook blootstelling aan verschillende technische hulpmiddelen, waardoor ik mijn favorieten echt kon verfijnen.

Ik heb een aantal van mijn favoriete technische hulpmiddelen geselecteerd om me te helpen productiever te zijn. Daar zijn ze.

Canvas

Het Canva-concept is gebaseerd op een visie om te wedijveren met Photoshop en om ontwerp voor iedereen gemakkelijk en toegankelijk te maken [even people without a Ph.D. in photoshop]. In een notendop, Canva is een website met een grafisch ontwerptool. Het maakt gebruik van een drag-and-drop-formaat en biedt toegang tot meer dan een miljoen foto’s, afbeeldingen en lettertypen. Het wordt gebruikt door zowel niet-ontwerpers als professionals en is een geweldig hulpmiddel om geweldige inhoud voor uw bedrijf te maken.

Klik op trechters

Marketingtrechters gemakkelijk gemaakt voor uw bedrijf. ClickFunnels geeft u alles wat u nodig heeft om uw producten en diensten online op de markt te brengen, te verkopen en te leveren! Gebruik ClickFunnels om snel hoog-converterende marketing- en verkooptrechters voor uw bedrijf te creëren. Ze bieden veel integratiemogelijkheden, honderden marketingsjablonen en een wiki met gratis training. Ga ermee aan de slag.

Zoom

Zoom is een leider in moderne zakelijke videocommunicatie op afstand, met een eenvoudig, betrouwbaar cloudplatform voor video- en audioconferenties, chat en webinars – het is de perfecte tool voor bedrijven om 24/7 verbonden te blijven met hun klanten. Kristalheldere video en audio voor al uw zakelijke vereisten voor conferenties, webinars, vergaderingen of het delen van schermen. Het is snel en eenvoudig om een ​​conferentie op te zetten en net zo gemakkelijk om deel te nemen vanaf al uw apparaten – desktop, laptop, mobiel apparaat of tablet!

Google G-schijf

Maak een back-up en krijg overal en onderweg toegang tot bestanden via veilige cloudopslag en bestandsback-up voor uw foto’s, video’s, bestanden en meer. Het kunnen opslaan, synchroniseren en delen van documenten en gegevens met Google Drive maakt het de perfecte tool voor zakelijke samenwerking. G-Drive begint je met 15 GB gratis online Google-opslag – dus je kunt niet fout gaan.

Trello

Hallo, Trello! Trello is een samenwerkingstool die je projecten organiseert in borden. Trello vertelt je in één oogopslag waar aan wordt gewerkt, wie aan wat werkt en waar iets in een proces is. Stel je een whiteboard in je kantoor voor, gevuld met kleurrijke plaknotities, met elke notitie als een taak voor jou en je team. Stel je nu voor dat elk van die plaknotities foto’s, bijlagen en links van andere gegevensbronnen heeft. Er is ook ruimte om opmerkingen te maken en samen te werken met uw teams. Stel je nu voor dat je dat whiteboard overal mee naartoe kunt nemen op je telefoon en er vanaf elke computer via internet toegang toe hebt. Hallo, Trello!

Trello is in wezen een visuele, webgebaseerde projectbeheertool voor uw bedrijf. De oprichters begonnen Trello met de hoop een aantal planningsproblemen op hoog niveau op te lossen waarmee bedrijven dagelijks worden geconfronteerd. Boem, ik denk dat ze iets op het spoor zijn.

Vimeo

Til uw zakelijke videomarketing naar een hoger niveau met krachtige tools voor videomarketing en analyse – Vimeo! Vimeo is een website voor het delen van video’s waarop gebruikers video’s kunnen uploaden, delen en bekijken. Het was de eerste site voor het delen van video’s die high-definition video ondersteunde. Vimeo belooft meer betrokkenheid, meer samenwerking en meer groei voor uw bedrijf.

Overdrachtgewijs

Maakt uw bedrijf overboekingen naar het buitenland? Banken rekenen veel voor overschrijvingen naar het buitenland. Maar Transferwise niet. Maak gemakkelijk en snel geld over naar het buitenland met hun goedkope geldtransfers. Ze brengen alleen het bedrijf dat geld overmaakt een vergoeding in rekening, niet de ontvanger! Uitstekende conversiepercentages en ongelooflijke betalingstermijnen. [Note: transactions are not always processed by banks over the weekend, so try and process payments on weekdays to avoid delays].

Powtoon

Powtoon is een zakelijke tool voor het maken van geanimeerde presentaties en geanimeerde uitlegvideo’s. Maak geweldige video’s in enkele minuten met Powtoon. Gebruik hun bibliotheek met stijlen, personages, achtergronden en video, of upload je eigen bibliotheek!

Bron: Candace Aditya Chaudhury

  • Gerelateerde Tags: