8 verschillende soorten iPhone 6-hoesjes die bij uw behoefte en stijl passen

8 verschillende soorten iPhone 6-hoesjes die bij uw behoefte en stijl passen

Er zijn verschillende soorten iPhone 6 hoesjes te koop die de levensduur van je dure smartphone kunnen verlengen. De prijs van een iPhone is inderdaad erg steil en met die waarde wil je hem voor een lange periode kunnen gebruiken. Remedie: je moet investeren in een beschermhoes zodat je iPhone 6 bewaakt wordt.

De verschillende soorten luxe hoesjes voor de iPhone

De goedkoopste Apple-case die je kunt kopen, kost ongeveer $ 10. Het kan oplopen tot een paar honderd dollar, afhankelijk van het ontwerp van de behuizing. Sommige hebben Swarovski-kristallen erin. Sommige zijn gewoon siliconen of rubber. Het hangt dus echt af van welk iPhone 6-hoesje je voorkeur heeft. De prijs van de behuizing is een combinatie van zowel functie als stijl.

Huid

Dit is meestal een dun plastic of siliconen telefoonhoesje dat het hele apparaat bedekt om splinters en krassen te voorkomen. Dit soort behuizing behoudt de slankheid van de mobiel omdat hij helemaal niet omvangrijk is. Maar dat is alles wat het kan doen. Pas op dat u het niet laat vallen.

Heb je de Naked by Slickwraps voor iPhone al gezien? Het is gemaakt van TPU van militaire kwaliteit en kost slechts $ 18. Deze hoes is UV-bestendig en luchtbelvrij en bestand tegen schokken.

Schelp

Deze iPhone 6-hoes is hard, transparant maar zonder bling of prints en bedekt de achterkant en zijkanten van de iPhone 6. Het is niet zo duurzaam als een volledig waterdichte behuizing, maar het kan het werk doen. Het heeft de neiging om na verloop van tijd kapot te gaan, maar je mobiel is tenminste intact.

Incipio® DualPro® is een harde schaal van $29. Het is ook een 2-delig vergrendelingsapparaat voor maximale bescherming tegen stoten. Maar het is een slanke behuizing, in tegenstelling tot andere 2-delige behuizingen.

Portemonnee of etui

Sommige mensen stoppen hun telefoon liever in een etui of portemonnee. Een buidelbehuizing wordt meestal bij de nek opgehangen voor gemakkelijke toegang, maar er is ook een hoes-achtige iPhone 6-hoes – voor degenen die niet kieskeurig zijn op het gebied van design. De portemonnee-hoes is tegelijkertijd telefoonhouder en portemonnee. Het heeft kaart- en rekeningsleuven. Vrouwen gebruiken deze luxe koffer vaker dan mannen. Het enige nadeel van deze behuizing is dat de gebruiker de telefoon er telkens uit moet halen als hij of zij hem wil gebruiken.

De Verus Sliding Wallet Case is chic voor het metaal (hij heeft een metaalachtige afwerking). Voor $ 22 is je telefoon als baby beveiligd en is er ruimte voor je geld en creditcards. Andere kleuren van deze harde portefeuille zijn goud, zilver, rood, zwart en geel.

Outdoor of Sportief

Dit iPhone 6-hoesje is voor degenen die veldwerk doen of atletisch zijn en hun iPhone 6 bij de hand willen hebben, zelfs in drukke tijden. Je kunt er zeker van zijn dat deze behuizing zwaar is: waterdicht, sneeuwdicht, stofdicht en scheurvast. Maar qua uitstraling is het geen luxe zaak.

Het is omvangrijk, maar je telefoon is in ieder geval echt beschermd. Kijk eens naar de fr?? behuizing gemaakt door Lifeproof®. Het heeft alles wat je nodig hebt voor de ultieme bescherming van je telefoon.

Leer

Dit iPhone 6 hoesje is elegant en stijlvol. De meeste ondernemers houden van de leren behuizing omdat deze de telefoon erg goed beschermt en het uiterlijk stijlvol is. (Apple heeft zijn eigen leren behuizing voor $ 45.)

Ontwerper

Als je het geld ervoor hebt, is een merk- of designerbehuizing een andere modieuze telefoonbeschermer. Sommige zijn gemaakt van rubber, plastic, metaal, kunstleer en echt leer. Afhankelijk van uw stemming kunt u op elk gewenst moment uw designbehuizingen omwisselen. Leuke hardshell-omhulsels zijn van Kate Spade en Marc Jacobs. Sommige portemonnee/polsbandjes zijn ontworpen door Michael Kors.

Dit zijn alle verschillende soorten behuizingen voor de nieuwste iPhone 6. U kunt er een kiezen die bij uw behoeften en persoonlijkheid past. Of je kunt elk van deze iPhone 6-hoesjes of -beschermers kopen die bij je stemming passen.

Bron: Kim Maureen Medel-Datumanong

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie