9 beste Rakhi-cadeau-ideeën voor broers om van Raksha Bandhan 2018 een heerlijke viering te maken

9 beste Rakhi-cadeau-ideeën voor broers om van Raksha Bandhan 2018 een heerlijke viering te maken

Weet je wat er zo mooi is aan het binden van deze liefdesband die een zus om de pols van haar broer knoopt? Het draait allemaal om geloof! De Indiase samenleving is grotendeels gebouwd op het fundament van het geloof. Raksha Bandhan wordt ook gevierd met de overtuiging dat “Rakhi”, dat slechts een draad is, meer en meer liefde zal brengen in de relatie die broers en zussen delen.

Het is het geloof dat deze eenvoudige draad transformeert tot een krachtige manier om het hart van broeders en zusters te verbinden. Naast het binden van Rakhi, zoeken de zussen ook naar de beste Rakhis-cadeaus voor hun broers. Dus ik heb een paar hartverwarmende manieren opgeschreven om je broer te verdoven. Lees hieronder…

1. Portemonnee

Er zijn maar een paar cadeaukeuzes voor mannen en als je een cadeau voor je broer voor Raksha Bandhan probeert te vinden, dan is het nogal een moeilijke taak om te vinden. Toch kun je altijd één meest geliefde keuze hebben en dat is een portemonnee. Geef je broer een Rakhi met portemonnee cadeau en hij zal er dol op zijn!

2. Gadget

De meeste jongens zijn gek op gadgets en daarom kun je altijd plannen om je broer een van de gadgets cadeau te doen die hij het leukst vindt. Er zijn er een aantal waaruit je kunt kiezen, zoals een Apple Watch, een mobiele telefoon of een stijlvolle koptelefoon. Houd gewoon in de gaten waar hij tegenwoordig van houdt!

3. Chocoladedoos

Als je broer een vraatzuchtige chocoladeliefhebber is of als je een broertje hebt, dan is een doos met heerlijke chocolaatjes echt de moeite waard die je als Rakhi-cadeau kunt kiezen. Er is een assortiment aan chocoladesoorten die u in uw chocoladedoos kunt opnemen. Dairy Milk, Ferrero Rocher, Temptation, Snickers, je kunt er allemaal uit kiezen.

4. Droog fruit

Een pakje gedroogd fruit is het perfecte cadeau voor al die broers die zeer gezondheidsbewust zijn en toch wat extra calorieën willen toevoegen. Er zijn een aantal online Rakhi-winkels waar je kunt kiezen om droog fruit met Rakhi te verzenden, zelfs als je broer ver weg is.

5. Snoepjes

Snoep is het hart van elk festival in India en hoe kan een zus vergeten de gelegenheid op te vrolijken met een vleugje snoep. Een geschenk van het favoriete snoeppakket van je broer samen met een mooie Rakhi zal zeker een geweldig idee zijn om op te rekenen.

6. Gepersonaliseerde koffiemok

Een gepersonaliseerde koffiemok zal ongetwijfeld een uitstekende keuze zijn als Rakhi-cadeau voor broers. Het zal je broer herinneren aan de liefde, de serene liefde die jullie twee delen, elke keer dat hij een slokje koffie uit de mok neemt.

7. Een Rakhi-geschenkmand

Ik zou echt een Rakhi-geschenkmand bovenaan de lijst met beste Rakhi-geschenken voor broers zetten. Dit komt omdat het een verscheidenheid aan items bevat, waaronder chocolaatjes, snoep, gedroogd fruit en nog veel meer. Tegenwoordig maakt e-commerce een enorme vlucht en daarom kunt u gemakkelijk een mand met geschenken naar elk deel van de wereld sturen.

8. Fotocadeaus

Een fotocadeau tovert zeker die mooie glimlach op het gezicht van je broer! Het is iets dat men met hart en ziel kan verbinden. Kiezen om Rakhi cadeau te doen met fotocadeaus kan een van de meest perfecte ideeën zijn voor Raksha Bandhan. Je kunt een fotolijst laten ontwerpen met een aantal foto’s van jullie twee en deze aan je broer presenteren; hij zal zeker genieten van je inspanningen.

9. Geestelijke gaven

Een geestelijke gave is vooral een geweldige keuze voor al die broeders die veel met spiritualiteit bezig zijn. Er is een enorm aantal keuzes voor dit soort mensen, waaronder een Ganesh-beeld of een klein beeld van een God of Godinnen. Het zou een briljant idee zijn om deze geschenken te combineren met OM Rakhi of Onkar Rakhi of Rudraksha Rakhi of een dergelijke gunstige Rakhi.

U hoeft zich niet te haasten! Neem de tijd en houd van de beste Rakhi voor broer en maak van deze Raksha Bandhan een spil om meer zoetheid in je relatie te brengen. Ik heb een paar van de ideeën van Rakhi-cadeaus voor broers gegeven, maar er zijn er genoeg die je in verschillende online winkels kunt kopen.

Bron: Sonali Pathak

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie