9 Overtuigende zakelijke voordelen van Gmail Cloud Computing voor al uw behoeften op het gebied van kantoorproductiviteit

9 Overtuigende zakelijke voordelen van Gmail Cloud Computing voor al uw behoeften op het gebied van kantoorproductiviteit

Door Gmail van Google te implementeren voor mijn startende internetmarketingbedrijf, is een minimaal en veilig IT-beheer van mijn 8 websites (28+ e-mailaccounts) mogelijk. Met ondersteuning van een gemengde besturingsomgeving met Microsoft, Ubuntu en MacOS, meerdere browsers en documentbestandsindelingen van Microsoft Office, wordt Open Office mogelijk en gemakkelijker gemaakt met een in-the-cloud computing-omgeving zoals Gmail.

Dus waarom zou u cloudcomputing zoals Google Mail overwegen voor uw bedrijf, met name een KMO (kleine middelgrote onderneming)?

In twee woorden: beveiliging en compliance. E-mailbeveiliging, webbeveiliging en berichtcompliance zijn de onderliggende voordelen van solide zakelijke redenen om uw e-mail en kantoordocumenten via Gmail te laten bezorgen.

Naleving van beveiligings- en bewaarvereisten

Of uw organisatie nu uit één persoon bestaat of uit duizenden mensen, u wordt geconfronteerd met boekhoudkundige, wettelijke en overheidsvoorschriften en -normen die acceptabele niveaus van IT-beveiliging en archiefbewaring voorschrijven voor alle elektronische bestanden en e-mails. Gmail kan u helpen compliance te garanderen en u echte zakelijke voordelen te bieden bij het stroomlijnen van uw document- en e-mailbeheer. Google Mail implementeren is gewoon een slimme zaak. Enkele voordelen zijn:

1) Organiseren en archiveren (archivering) uw e-mail hoe u het maar wilt.
Google gebruikt labels als een manier om uw e-mails op te slaan en te ordenen. U kunt een e-mail taggen met meerdere labels. Een e-mail van uw accountant met belastinggegevens kan bijvoorbeeld het label ‘Vennootschapsbelastingen’, ‘Accountant’, ‘IRS’, ‘Inkomsten Canada’ hebben. Voorbij is de beperking dat u slechts één bestandsmap hoeft te kiezen waarnaar u een e-mail verplaatst.

2) E-mail bewaren conversaties of threads die aan elkaar zijn gekoppeld.
E-mails over hetzelfde onderwerp (onderwerp) die eruitzien als doorlopende bestandsmappen, worden bij elkaar gehouden in uw inbox of in de meerdere gearchiveerde labels die u hebt toegewezen. U hoeft niet te zoeken naar het e-mailspoor of de reeks e-mails over een bepaald onderwerp. Ze worden visueel weergegeven als een groep gestapelde bestandsmappen.

3) A gratis onbeperkte opslagplaats voor al uw e-mail en berichten voor altijd!
Met 7 gigabyte per gmail-gebruikersaccount en groeiend vanaf augustus 2008, is de slogan van Google mail ‘je hoeft nooit meer een bericht te verwijderen’.

Takein’ Care of Business, in plaats van computer- of IT-administratie

Door de tijd te verminderen die wordt besteed aan het beheer van uw computeropslag, beveiliging, back-up en herstel, kunt u meer tijd besteden aan het opbouwen van uw bedrijf. Beheer al uw e-mailaccounts volledig vanuit een of twee Gmail-adressen. Eenmaal ingesteld, biedt Gmail deze lage beheeromgeving.

4) Er wordt geen e-mail gedownload of opgeslagen op uw server, desktop, laptop of PDA. Dit elimineert alle stress of administratieve angst geassocieerd met:

– zoeken naar e-mails die zijn opgeslagen en verspreid over meerdere clientapparaten – sommige e-mails op uw pc, sommige op uw laptop, sommige op uw PDA

– back-ups plannen van uw e-mail, contactenlijst en documenten

– herstel (en verlies) van e-mail en documenten als gevolg van verlies, storing of diefstal van clientapparaten

– uitbreiding van de opslagcapaciteit door aanhoudende groei en retentie van e-mail en documenten

– externe of mobiele toegang voor al uw e-mail, bijlagen en documenten

– beheren, consolideren en intact houden van meerdere e-mailadressen en persoonlijkheden

– off-site back-up van geselecteerde bestanden voor SOHO of kleine bedrijven

Documentcreatie, beheer en eenvoudige online samenwerking

5) Gebruik Gmail online Office Suite om uw zakelijke documenten, spreadsheets en presentaties te maken, te beheren en op te slaan. Lees en schrijf Microsoft Office-geformatteerde documenten en alle open documentvarianten. Veilig opgeslagen bij Google, elimineer HDD-bestandsopslag en back-up. Geen MS Office-licentiekosten meer voor Microsoft.

6) Sla afbeeldingen en afbeeldingen op met Picasa Webalbums. Beheer uw afbeeldingen op uw pc met GRATIS Picasa-software – bijsnijden, aanpassen, speciale effecten.

7) online chat en messaging geïntegreerd, opgeslagen en beheerd net als uw e-mail.

Vermindering van de complexe e-mailbeveiligingsbedreigingen voor uw bedrijfsgegevens

8) Google heeft wederom een ​​zeer intelligente SPAM-filter dat de inhoud van elk bericht controleert en daarom niet willekeurig het e-mailadres op de zwarte lijst zet, alleen de specifieke e-mail vanwege de inhoud. Er worden geen e-mails gedownload naar uw pc of een kantoortoepassing; dus geen verspilling van bandbreedte of risico op geïnfecteerde e-mails op uw harde schijf.

9) Google’s antivirus controle wordt ook buiten uw computer uitgevoerd. Alle bijlagen worden op de Google-server gecontroleerd op virussen en, indien geïnfecteerd, onmiddellijk gemarkeerd/verplaatst naar SPAM. Er komt nooit een geïnfecteerde e-mail op de harde schijf van uw computer.

Traditionele server- of computergebaseerde e-mailsystemen downloaden AL uw e-mail en passeren deze door een spam-/antivirusfilter op uw computer. Dit is een verspilling van bandbreedtegebruik (het downloaden van spam-e-mail) en, erger nog, stelt u bloot aan het extra risico dat spam- en virus-besmette e-mails dichter bij uw gegevensbestanden op de harde schijven van uw computer komen?

Dus waarom zou u serieus moeten overwegen om Google Mail te gebruiken voor al uw kantoorbehoeften?

– Volledige kantoormobiliteit – via elke browser, toegang tot uw e-mail, documenten, afbeeldingen, chat

– Altijd en overal toegang via elke browser

– Geen back-ups vereist van e-mail, kantoordocumenten of contacten

– Beheer meerdere gebruikersprofielen en e-mailaccounts op één handige plek

– Inclusief anti-spam- en antiviruscontrole buiten uw pc, laptop of server

– Gmail Gratis onbeperkte bestandsruimte

– Naast Geen e-mailadministratie.

Gmail is de perfecte Mobile Office Utility voor kleine, middelgrote en grote ondernemingen. Met de Google Mail Cloud Computing-omgeving kunt u zich concentreren op uw bedrijfsvoering en groei. Het implementeren van het Gmail in-the-cloud computing-model voor uw e-mailbeveiliging en compliance is heel logisch.

Houd je hoofd in de wolken!

Bron: Carl Chesal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie