9 stadia van het op de markt brengen van een WordPress-website

9 stadia van het op de markt brengen van een WordPress-website

WordPress-marketingtips – Laat uw websites stijgen

Met blogs, podcasts, video, eBooks, nieuwsbrieven, whitepapers, SEO, social media marketing en andere vormen van contentmarketing die dienen om klanten dichter bij het merk te brengen, kunnen bedrijfseigenaren hun merk opbouwen en meer bezoekers naar een WordPress brengen. website.

Over het algemeen zijn er 9 fasen in het succes van marketingonderzoek:

 1. Het marketingonderzoeksprobleem formuleren
 2. Methode van onderzoek:
 3. Onderzoeksmethode
 4. Onderzoeksopzet
 5. Technieken voor gegevensverzameling
 6. Voorbeeldontwerp
 7. Gegevensverzameling
 8. Analyse en interpretatie
 9. Het marketingonderzoeksrapport

Breng uw WordPress-site op de markt

WordPress websites en blogs hebben een voordeel ten opzichte van websites of blogs die zijn gebouwd met andere content management systemen (CMS).

SEO Voordelen met WordPress:

Bij het plannen van uw volgende webproject krijgt u hoogstwaarschijnlijk de keuze welk contentmanagementsysteem u wilt gebruiken. WordPress is om vele redenen het favoriete CMS van professionele internetorganisaties, waaronder een bijkomend voordeel voor inspanningen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Het toevoegen van inhoud aan WordPress is eenvoudig.

Omdat SEO erg afhankelijk is van originele, hoogwaardige inhoud, is het noodzakelijk om op consistente basis berichten aan uw website toe te voegen.

De permalinks kunnen worden aangepast.

Met WordPress kunt u relevante zoekwoorden toevoegen aan de URL’s voor berichten en pagina’s, waardoor het voor Google en andere zoekmachines gemakkelijk wordt om die zoekwoorden te detecteren en uw website te rangschikken voor uw zoekwoorden.

WordPress is opensourcesoftware. Omdat WordPress open source is, kun je het gratis downloaden. Dit betekent ook dat honderdduizenden ontwikkelaars en programmeurs aan WordPress werken en daardoor beter functioneert. Bovendien zult u geen probleem hebben om professionele thema’s, plug-ins en extensies te vinden om te downloaden van vertrouwde bronnen.

WordPress is uitgerust met ingebouwde RSS-feeds.

Echt eenvoudige syndicatie (RSS)-feeds zijn belangrijk voor SEO omdat ze ervoor zorgen dat uw waardevolle inhoud naar een feed gaat met een link naar uw website of blog. Lezers kunnen zich abonneren op uw feed, zodat ze automatisch op de hoogte worden gesteld wanneer uw bedrijf nieuwe inhoud op uw WordPress-website plaatst.

WordPress heeft zeer schone code.

Behalve gratis thema’s, niet-vertrouwde plug-ins en extensies, is WordPress-code schoon en SEO-vriendelijk. Voordat u gratis thema’s, plug-ins of extensies downloadt, moet u er rekening mee houden dat hackers gratis downloads gebruiken om schadelijke code op sites te injecteren. Als dat zou gebeuren, zou uw WordPress-website of blog van Google kunnen worden verwijderd en in zoekmachines worden bestraft.

WordPress plug-ins zijn er in overvloed

U kunt een plug-in vinden om zo ongeveer alles te doen. De functionaliteit van WordPress is verbeterd met plug-ins en u kunt uw WordPress-installatie aanpassen aan uw specifieke behoeften.

Word gevonden, converteer en analyseer

 • Trek verkeer aan
 • Converteer bezoekers naar leads en vervolgens naar sales
 • Verander klanten in terugkerende klanten met een hogere marge
 • Analyseren voor continue verbetering

Drive-up verkoop- en cross-sell-mogelijkheden

 • Val op in de inbox van potentiële klanten
 • Laat je sociale kant zien
 • Pimp je productpagina’s
 • Bereik je doel, herhaal.

Om voor uw specifieke zoekwoorden een hoge positie in zoekmachines te bereiken, zijn er veel strategieën waaraan u zich moet houden, maar in het algemeen, als uw bedrijf op een consistente manier relevante, hoogwaardige, originele inhoud produceert, ziet u een toename van het verkeer naar zoekmachines . Andere strategieën zijn onder meer e-mailmarketing, sociale netwerken en aantrekkelijk webdesign met WordPress om uw productpagina’s te laten schitteren en relevant te zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten.

Bron: Stephanie Rosendahl

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie