Aanbeveling van Fitbit Charge en MyFitnessPal

Aanbeveling van Fitbit Charge en MyFitnessPal

Als het gaat om het volgen van fitness, zijn er veel opties. Fitbit is de leider in de branche, maar er zijn verschillende opties. Achter Fitbit zit de Garmin Vivofit, en Nike maakte vroeger een Fuelband die je nu nog online kunt kopen. Een andere optie is de Apple Watch, maar die is een stuk duurder dan de rest van de fitnesstrackers in de branche. Fitbit heeft de fitnesstrackers echt op de kaart gezet en hun populariteit vergroot, en ze hebben nu meer dan vijf verschillende producten, alleen van persoonlijke fitnessmonitoring. De Fitbit Charge is hun beste product als het gaat om de prijs en de kenmerken van het product. Fitbit heeft meer en minder dure opties als de Charge iets meer functies heeft dan je zoekt, maar ik geloof echt dat het de beste waarde heeft.

De Fitbit Charge houdt de stappen van de gebruiker bij, de afgelegde afstand (uiteraard te voet), verbrande calorieën, beklommen trappen, aantal actieve minuten (wanneer de hartslag boven een bepaald niveau ligt) en hartslag. Het houdt ook de slaap bij en heeft een alarm om je wakker te maken. Het houdt deze nummers 24/7 bij en alle informatie is beschikbaar om te bekijken op het display van het apparaat. Het wordt vervolgens naar de app gestuurd waar de gebruiker zijn fitnessgeschiedenis kan bekijken. Deze functies zijn gunstig voor de fitnessdoelen van een gebruiker, omdat je er zeker van wilt zijn dat je ten minste 10.000 stappen zet en dat je ook aan de andere doelen voldoet die Fitbit je zal helpen instellen. Het mooie van de Fitbit is dat terwijl je hem draagt, hij je net wat meer motivatie geeft om actief te blijven. De tracker heeft ook geavanceerde functies die de bewegingen van bepaalde oefeningen kennen en deze in je Fitbit-profiel logt. Fitbit heeft ook een community waar je kunt concurreren met familie en vrienden om actief te blijven en plezier te hebben met de competitie. Op zijn zachtst gezegd, dit stukje technologie is een geweldig apparaat om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken en te overtreffen. Het prijskaartje is $ 149,95, maar het zal de moeite waard zijn als je het elke dag gebruikt.

Het volgende item dat ik zou willen aanbevelen is een beetje goedkoper dan de Fitbit Charge. Het is de gratis app genaamd MyFitnessPal. Ik heb deze app eind vorig jaar gedownload en het heeft me weggeblazen. Deze app is zo ongelooflijk dat ik me schuldig voel dat het gratis is. Je begint met het aanmaken van een profiel met MyFitnessPal. U voert uw geslacht, lengte, gewicht en doel voor gewichtsverlies/toename in. MyFitnessPal maakt dan een profiel voor je aan en vertelt je precies hoeveel calorieën je per dag moet eten.

Nadat u uw profiel hebt voltooid, is het uw taak om uw eten elke keer dat u eet in MyFitnessPal in te loggen. De hoeveelheid voedsel die MyFitnessPal in hun database heeft, is verbazingwekkend. Ik heb nog nooit een voedingsmiddel gescand dat MyFitnessPal niet had. Het enige dat u hoeft te doen, is de streepjescode scannen of het voedsel zoeken en het logt het in uw dagelijkse dagboek in. Het houdt alle voedingsstoffen bij die elk voedsel bevat en toont u in een diagram. Het diagram toont uw totale hoeveelheid van elke verbruikte voedingsstof (eiwitten, koolhydraten, vezels, suiker, vetten, cholesterol, natrium, kalium, vitamine A en C, calcium en ijzer), uw doel voor de dag en ofwel de hoeveelheid die u hebt beschikbaar is in uw voedselinname of het percentage dagelijkse waarde dat u nog nodig heeft. MyFitnessPal houdt ook de hoeveelheid water bij die u gedurende de dag drinkt. Een voordeel van MyFitnessPal is dat het je stappen bijhoudt en je kunt er ook beweging aan toevoegen en je mag mijn calorieën en andere voedingsstoffen gebruiken als je een actieve dag hebt.

Bron: Allen Wrigley

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie