Aanhoudende browsergebaseerde game Legend of the Green Dragon

Aanhoudende browsergebaseerde game Legend of the Green Dragon

Heb je je ooit afgevraagd of je je eigen webgebaseerde fantasierollenspel zou kunnen spelen? Dat kan met Legend of the Green Dragon.

Legend of the Green Dragon is een browsergebaseerd rollenspel dat losjes is gebaseerd op een populair BBS-deurspel met de naam Legend of the Red Dragon.

Legend of the Red Dragon verscheen voor het eerst in de online wereld in 1989 door Seth Robinson.

Het creëerde een wereld van avontuur voor veel van de nieuwe gebruikers van computers in een multiplayer-omgeving. Men zou kunnen stellen dat het een van de allereerste MMORPG’s is.

Niet lang nadat het was gemaakt, kreeg het de eerste grafische afbeeldingen van een multiplayer-game.

Het spel was zo populair dat mensen het in verschillende formaten hebben nagebootst. De meest populaire is het webgebaseerde spel, Legend of the Green Dragon.

Het basisidee achter de twee is vrijwel hetzelfde. Ga op avontuur, versla wezens, red het meisje, ga verder in level, daag andere spelers uit en versla de draak.

Maar daar houdt de meeste gelijkenis op.

Legend of the Green Dragon zal op zowat elke website draaien. Het enige dat nodig is, is PHP en Mysql. De huidige versies van elk werken prima.

Het helpt natuurlijk als je een eigen website hebt. U kunt het op een gratis service uitvoeren, maar u kunt snel de beperkingen van een gratis service ontgroeien. Kijk hoe je in een situatie komt met een host die je naar behoefte kunt upgraden op basis van het aantal spelers dat je verwerft.

Installatie en configuratie verlopen vrij automatisch. Het moeilijkste is het maken van de initiële database en gebruikersnaam. Als dat eenmaal gedaan is, vliegt het er bijna doorheen. Binnen een paar minuten ben je aan de slag. In de meeste gevallen minder dan 10 minuten.

Je kunt het spel uitbreiden door “Modules” toe te voegen. Dit is zodat de basiscode gemakkelijk kan worden gewijzigd om bugs op te lossen zonder dat dit gevolgen heeft voor aanvullende inhoud.

Er is ook een grote community die je zal helpen met ondersteuning. Veel experts staan ​​klaar om je te begeleiden bij de installatie, het beheer en de creatie van je online role-playing game-avontuur.

Eenmaal door het installatieproces bent u klaar om te gaan. Vraag gewoon je vrienden om mee te doen en je bent op weg naar een geweldige start van een verslavend nieuw tijdverdrijf.

Bron: Billie Kennedy

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie