Aarde: oceaanwateren, prachtige bergstromen, de grote meren, rijk, overvloedig, overvloedig landbouwgrond

Aarde: oceaanwateren, prachtige bergstromen, de grote meren, rijk, overvloedig, overvloedig landbouwgrond

Van oudsher hebben we een tijdelijke verblijfplaats gekregen; of je nu pas bewust bent, of meer planetair bewustzijn nodig hebt, of pas geïntrigeerd bent, het maakt voor jou of mij geen verschil, de planeet roept ons!

AARDE: Oceaanwateren, prachtige bergstromen, de Grote Meren, rijke, overvloedige of overvloedige landbouwgrond, en het herbergt jou, ik en onze vrienden en families.

We zijn allemaal slechts sterfelijk; elk met onze eigen tikkende tijdklok; compleet met een vervaldatum datum; voordat we ons lot ontmoeten.

Hoewel de vervaldatum en -tijd onbekend zijn, kunnen we er individueel voor kiezen om uit te blinken en te gedijen in de tijd dat we gretig en productief leven! DE TIJD IS NU om je bewust te worden en ervoor te zorgen, als je durft, of je bewust wordt van de noodzaak om onze verbazingwekkende, gevende, liefdevolle levengevende planeet te herstellen, nieuw leven in te blazen en beter te verzorgen. Je omarmt de collectieve behoefte om je eigen voedsel te verbouwen, minder vlees te eten en te genieten van meer zonlicht.

Elk leven op aarde is als een gedurfde, schetterende, stralende ster: luisterend naar hun eigen lieve zielen die roepen. De roeping is aan ieder van ons om de hemel te verlichten met grote wijsheid, gesproken en gemanifesteerd vanuit het denken en tot leven gebracht… Weet alsjeblieft dit: tenzij je geeft om de planeet en iedereen en alles erop, zijn we gedoemd om door te gaan ons in ons bestaan.

Vraag je je momenteel af in welke richting je eigen nederige leven moet gaan?

Het is in je innerlijke gedachten dat het antwoord resoluut en opmerkelijk onthuld zal worden. Je vooruitgang bezegeld met innovatieve vindingrijkheid, allemaal voortgestuwd, heel goed, door wat je grenzeloze geest en verbeeldingskracht kan creëren, ontwerpen en doorgronden in je eigen unieke, aangeboren mode. Wanneer je ontwerpt met oordeelkundige, ondubbelzinnige passie, kun je bergen doen verzetten!

Ook onze planeet is ontworpen met passie in grenzeloos ontzag en een opmerkelijke, buitengewone en verbazingwekkende aantrekkingskracht. “Een voorbeeld” vraag je, ik zal je wat geven.

Een van de zeven wereldwonderen, de Egyptische piramiden, om er maar een paar te noemen.

De bergen, de heuvels, de narcissen; de oceaanbries, de Antarctische wateren bevriezen, allemaal prachtig en glorieus ontworpen: Onze mooie planeet: Aarde rijkelijk gedefinieerd door wat onze oneindige Schepper alleen heeft ontworpen…

Planetair bewustzijn is onbelangrijk, of maakt deel uit van een opwekkingsreis uit de jaren 60! OH NEE! Het is zoveel meer een kans om met elkaar in contact te komen op een meer globaal en nobel niveau om te laten zien hoeveel je er om geeft om verenigd te zijn op onze geweldige planeet en met al haar inwoners.

Misschien wordt Earth Day in april maar voor één dag gevierd, maar als je het de planeet zou vragen, zou het duidelijk zijn dat Aarde-bewustzijn, zorg, aandacht en bewustzijn van de gezondheid en conditie van onze planeten absoluut noodzakelijk is voor de voortzetting van ons bestaan.

Ik leer graag van jou en van anderen die mij continu kennis bieden!

Bron: Lorie Ann Jermoune

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie