Actron CP9180 AutoScanner Plus Diagnostische Code Scanner Review

Actron CP9180 AutoScanner Plus Diagnostische Code Scanner Review

Er zijn duizenden en duizenden mensen die een auto bezitten, wat ook betekent dat duizenden en duizenden mensen autoproblemen hebben. Sommigen willen het in de autowinkel repareren, maar sommigen willen het ook zelf doen. Ik heb het over het diagnosticeren van de problemen van de auto. We willen allemaal zeker een gadget om ons te helpen bij het diagnosticeren van de problemen van onze auto en om ook andere mensen te helpen als hun auto kapot is. We willen een tool die niet moeilijk te gebruiken is en gemakkelijk te koppelen is aan andere auto’s. Dan moet u ook beschikken over de Actron CP9180 AutoScanner plus diagnostische code die is gescand met live opname- en afspeelgegevens met een O2-monitortest voor OBDII-voertuigen.

Functies en mogelijkheden

Dit product is zeer compatibel met alle OBD II-compatibele voertuigen, zelfs voertuigen uit 1996. Als u het type persoon bent dat zelf een diagnose wil stellen, dan is deze gadget ook voor u. Het heeft de True Link-technologie die zorgt voor een snelle en nauwkeurige diagnose-output. Het grote LCD-scherm maakt het gemakkelijk om DTC’s en hun beschrijvingen te lezen en weer te geven. Het leest en wist generieke en fabrikantspecifieke DTC’s en definities. De tweetalige (Spaanse en Engelse menu-opties) diagnostische codescanner kan eenvoudig de foutcodes van de computer van uw voertuig ophalen om problemen te diagnosticeren. Het zal u niet alleen ondersteunen bij het vaststellen van de problemen van uw airconditioning en overbelasting van de transmissie, het doet zelfs nog meer! Door dit product op internet bij te werken, verzekert het dat het zal werken met toekomstige voertuigmodellen.

De gadget zelf is zeer duurzaam en zelfs de kabels zijn uitstekend denkbaar.

Het werkt feilloos in het lezen van de codes in elk voertuig. Het zal u een paar dollar besparen door vrienden te helpen door simpelweg codes opnieuw in te stellen of een defect verzendend apparaat te identificeren. De codelezer is ook in staat om tests uit te voeren terwijl het voertuig rijdt. Het kan records lezen en LIVE-enginegegevens bekijken. Dankzij het duidelijke menu en het duidelijke, onberispelijke Engels kun je de beschrijvingen lezen en de gadget in ongeveer 5 minuten uitzoeken. Deze scanner leest de storingsindicatielamp (MIL) status; heeft ingebouwde helpschermen; bekijkt live motorgegevensparameters (PID’s); weergaven bevriezen framegegevens. Het heeft een ingebouwde OBD I- en OBD II-software en u hebt geen extra cartridges nodig. Het heeft ook een interne 9 volt batterij die de laatste testresultaten zal opslaan om later te bekijken.

Producteigenschappen

Dit product heeft ook de CP9180-handset, OBD II-kabel, USB-kabel, zachte hoes en de professionele begeleidende cd. Het heeft een afmeting van 4.60”hx 6.50”bx 10.10”l, 2.00 pond. Het apparaat zelf heeft een klittenband en is goed verpakt in een vinyl zak met ritssluiting die groot genoeg is en een netjes en veilig compartiment heeft voor de scanner, OBD-kabel, USB-kabel, gebruikershandleiding en cd met meer dan 5.000 codedefinities. Het heeft ook een interface-verlengkabel waarmee de eigenaar de scanner op de passagiersstoel kan plaatsen. Bovendien zorgt de beschikbare behuizing ervoor dat de apparatuur niet in uw gereedschapskist wordt gestoten.

Gevolgtrekking

Dit product is echt geweldig, afgezien van zijn uitmuntendheid; de handleiding is ook zo gemakkelijk te volgen. Ik raad dit ook ten zeerste aan aan mensen die een auto of vrachtwagen hebben die buiten de garantie valt en aan mensen die hun auto zelf willen diagnosticeren. De fabrikant geeft u een jaar beperkte garantie.

Voor lagere prijzen kunt u de Amazon bekijken. Dit is een uitstekende keuze voor iedereen! Als ik jou was, kun je het beter nu proberen!

Bron: Esther Chan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie