Adobe Reader 7.0-software (lees mij)

Adobe Reader 7.0-software (lees mij)

Het Adobe Reader 7.0.7 read me-bestand is de gratis weergavepartner voor Adobe-applicaties, het produceert het Adobe Portable Document Format of de Adobe PDF-bestanden. Dit is voor het maken, verbeteren, beoordelen, bewerken en delen van informatie in Adobe PDF-bestanden.

Systeem vereisten:

1. Power PC G3-, G4- of G5-processor.

2. Mac OS X versie 10.2.8, 10.3 of 10.4.

3. 128 MB RAM (256 MB aanbevolen).

4. 110 MB beschikbare ruimte op de harde schijf.

5. 800 x 600 schermresolutie.

Verbeteringen in Adobe Reader 7.0.7

Ondersteuning voor 3D-inhoud. Met Reader voor 7.0.7 kunt u 3D-modellen bekijken en meten die zijn gemaakt in Computer Aided Design (CAD). Formulierverbeteringen, het werkt efficiënter met statische en dynamische formulieren die zijn ingeschakeld voor het opslaan van gegevens met behulp van Reader door Adobe-serverproducten. (Alleen Windows) Yahoo! direct zoeken tekstvak. Zoek rechtstreeks vanuit de reader op internet met behulp van het zoektekstvak. Voer de zoekterm in en klik op de Yahoo! icoon. De resultaten worden geleverd door Yahoo! en worden geretourneerd in een nieuw browservenster.

Probleemoplossen

Als u een ervaren computergebruiker bent, kunnen problemen bij het uitvoeren ervan eenvoudig worden vastgesteld. Dit gedeelte kan u helpen over de oorzaak van deze problemen. Kies online ondersteuning in het helpmenu.

1. De help en how to-vensters zijn niet beschikbaar wanneer u deze vanuit een webbrowser opent. Om toegang te krijgen tot de help-knop of het how to-venster vanuit een taakknop, start u deze buiten de informatie over het oplossen van problemen met een webbrowser, of kiest u online ondersteuning in het helpmenu in Adobe Reader .

2. De help en how to-vensters zijn niet beschikbaar wanneer u deze vanuit een webbrowser opent. Start Adobe Reader buiten een webbrowser om toegang te krijgen tot de help-knop of het venster Hoe te openen vanuit de taak.

3. De detectie- en reparatiefuncties in Windows repareren of vervangen beschadigde of ontbrekende installatiecomponenten.

4. U kunt het instructievenster overal op het scherm slepen. Als u het venster vanuit een vastgezette positie verplaatst, wordt het een zwevend venster en kan het formaat alleen worden gewijzigd door de rechterbenedenhoek te slepen. Om een ​​zwevend how-to-venster opnieuw te dokken, klik je met de Control-toets onder de titelbalk en kies je links gedokt of rechts gedokt. Raadpleeg de Help van Adobe Reader voor meer informatie.

5. De enter-toets en de spatiebalk werken anders in de toegankelijkheidsconfiguratie-assistent in Windows en Mac OS. In Windows sluiten zowel de enter-toets als de spatiebalk de wizard af. In Mac OS brengt de enter-toets de wizard naar de volgende pagina en sluit de spatiebalk de wizard.

6. Windows XP en 2000 bevatten Microsoft magnifier, een toegankelijkheidshulpmiddel dat de interface was. Na het opstarten activeert dit hulpprogramma de toegankelijkheid in Adobe Reader totdat u het afsluit. Elke keer dat u een PDF-document opent, verschijnt het volgende bericht: “Een ogenblik geduld terwijl het document wordt voorbereid om te worden gelezen”. Om de tijd te verminderen die nodig is om een ​​PDF-document voor te bereiden om te lezen, stelt u de paginadocumentvoorkeur in om alleen de momenteel zichtbare pagina’s in de leesvoorkeuren te lezen. Het instellen van de leesvolgordevoorkeuren op de leesvolgorde in onbewerkte afdrukstroom versnelt dit proces ook, maar kan interfereren met de functionaliteit van het vergrootglas.

7. Om de opstarttijd en prestaties van Adobe Reader te verbeteren, defragmenteert u uw harde schijf met het schijfhulpprogramma voordat u dit installeert. U kunt de schijf gebruiken die bij uw besturingssysteem is geleverd of een hulpprogramma. Harde schijven raken gefragmenteerd door normaal gebruik (bijvoorbeeld het installeren en verwijderen van applicaties, het toevoegen en verwijderen van bestanden). Na verloop van tijd is de computer niet in staat aangrenzende blokken vrije ruimte te vinden en worden bestanden in stukjes op de harde schijf opgeslagen, waardoor de tijd die nodig is om deze bestanden te openen toeneemt. De harde schijf zet bestanden weer bij elkaar en verbetert de prestaties.

8. Als u een PDF naar Kladblok scant met een scanner, kunnen de resulterende gegevens null-bytes of ongeldige tekens bevatten (tekens die niet met het toetsenbord kunnen worden getypt). Deze gegevens kunnen bureaubladsnelkoppelingen uitvoeren waardoor vensters worden geopend. Het probleem doet zich niet bij alle scanners voor. Er bestaat geen oplossing

9. Als u een PDF-bestand opent in AOL 6.0 tot 9.0, wordt het bestand geopend in een teksteditor. sla het PDF-bestand op de harde schijf op en open het in Adobe Reader.

10. Mac OS X v. 10.3 of hoger en Safari 1.2.2 of hoger zijn vereist om Adobe Reader in een browservenster te gebruiken.

11. Hoewel Adobe Adobe Reader 7.0.7 heeft getest op toekomstige versies van Mac OS, worden deze besturingssystemen niet ondersteund door Adobe Reader, aangezien de definitieve tests niet zijn voltooid toen Adobe Reader 7.0.7 werd uitgebracht.

12. Als u het teken U + 3400 in het zoekveld plakt en een zoekopdracht uitvoert, mislukt de zoekopdracht, zelfs als het teken voorkomt in het PDF-document dat u zoekt. Hetzelfde geldt voor de U + 3500, U + 3600 en U + 3700. Typ het teken U + 3400 in het zoekveld in plaats van het te plakken.

13. Als u Adobe Acrobat Elements 6.0 installeert nadat u de volledige versie van Adobe Reader 7.0 hebt geïnstalleerd, kunt u een fout tegenkomen in Acrobat Elements wanneer u een bestand naar PDF probeert te converteren met de vraag of u het installatieprogramma in de reparatiemodus wilt uitvoeren. Als u op ja klikt, verschijnt dezelfde fout de volgende keer dat u een bestand probeert te converteren naar PDF in acrobat-elementen. Installeer acrobat elements 6.0 voordat u Adobe Reader 7.0.7 installeert om ervoor te zorgen dat beide toepassingen in dezelfde map worden geïnstalleerd. (In Acrobat Elements 6.0 kunt u de installatielocatie niet specificeren). Houd er rekening mee dat het installeren van Adobe Reader 7.0.7 Adobe Reader 6.0 niet verwijdert, dat door Adobe Elements in dezelfde map is geïnstalleerd. Deze installatie van Adobe Reader 6.0 (in tegenstelling tot de downloadversie) interfereert niet met de functionaliteit van Adobe Reader 7.0.7.

Sneltoetsen:

Gebruik de volgende sneltoetsen op het toetsenbord om te navigeren tussen het document, het helpvenster en het instructievenster:

F1 – Het opent het helpvenster en verplaatst de focus naar het eerste item op het tabblad Help-inhoud. Als het helpvenster al is geopend, keert u door op F1 te drukken terug naar de laatste selectie. Enter-toets opent het geselecteerde Help-onderwerp. Druk op de pijltoetsen omhoog en omlaag om andere helponderwerpen te selecteren.

Alt + Tab – Deze tabbladen verplaatsen de focus tussen het geopende helpvenster en het document.

Shift + F1 – Verplaatst de focus alleen naar het instructievenster als u zich in het document bevindt, niet als u zich in het helpvenster bevindt.

Bron: Rocky Torres

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie