AdSense weergeven op WordPress met AdSense-plug-ins

AdSense weergeven op WordPress met AdSense-plug-ins

Hoewel WordPress zelf een robuust en compleet blogsysteem is, moet u een aantal AdSense-“plug-ins” installeren en gebruiken om de software echt te maximaliseren en geld te verdienen met Google AdSense.

De meeste plug-ins kunnen worden gevonden door te zoeken op Google, en de installatie is eenvoudig en duidelijk. Het enige dat u hoeft te doen, is de plug-in uploaden naar uw webhost met behulp van een FTP en de plug-in activeren in uw WordPress-beheergebied.

1) AdSense Deluxe WordPress-plug-in

De eerste en belangrijkste is een plug-in genaamd “AdSense Deluxe”. Hoewel deze plug-in u helpt om AdSense-advertenties op uw blog weer te geven, dient deze ook voor andere doeleinden. U kunt deze plug-in gebruiken om Javascript, PHP en bijna elk ander type code in uw blogposts in te voegen.

Met de AdSense Deluxe-plug-in kunt u AdSense-advertenties in uw blogposts invoegen door een eenvoudige code als deze op te nemen: u kunt meerdere advertentie-indelingen maken op de instellingenpagina van de plug-in en u kunt deze later altijd wijzigen zonder dat u de afzonderlijke blogposts hoeft aan te passen . Dit maakt het gemakkelijk om verschillende advertentie-indelingen in de loop van de tijd te testen en ook om uw AdSense-codes te vervangen door andere advertenties als dat nodig is.

2) AdSense Injection WordPress-plug-in

In tegenstelling tot de AdSense Deluxe-plug-in, voegt de plug-in “AdSense Injection” automatisch AdSense-codes in elk blogbericht in, ook in oudere berichten.

Dit is geweldig als je blog al veel bestaande inhoud heeft en je niet alle codes handmatig wilt invoegen. Zoals de naam al doet vermoeden, “injecteert” u, wanneer u AdSense-injectie gebruikt, uw AdSense-codes automatisch en willekeurig in alle eerdere en toekomstige blogposts.

U hoeft zich dus geen zorgen te maken over wat ‘advertentieblindheid’ wordt genoemd, aangezien uw AdSense-blokkeringen op verschillende posities in uw inhoud verschijnen. U kunt ook verschillende advertentie-indelingen en verschillende uitlijningen willekeurig verdelen om ervoor te zorgen dat op geen twee pagina’s de exacte AdSense-codes staan.

In tegenstelling tot de AdSense Deluxe-plug-in, kan de Injection-plug-in echter geen andere Javascript-advertenties of PHP-codes weergeven.

3) AdSense Beautifier WordPress-plug-in

De plug-in AdSense Beautifier maakt uw advertenties alleen maar mooier. Door automatisch een afbeelding boven of naast uw AdSense-codes toe te voegen, kan de plug-in u helpen een hogere CTR (doorklik) en uiteindelijk hogere AdSense-inkomsten te behalen.

De afbeeldingen zijn generiek, zodat u ze met elk type inhoud kunt gebruiken. U kunt ook uw eigen afbeeldingen maken en uploaden voor gebruik met de AdSense Beautifier-plug-in. Als u dit echter doet, neem dan contact op met het AdSense-ondersteuningsteam, aangezien u hun servicevoorwaarden niet wilt schenden.

De basisplug-ins zijn alles wat u nodig hebt om te gaan verdienen met AdSense op uw WordPress-blogs. Hoewel er nog meer tools en plug-ins zijn die u kunt gebruiken, bent u voor een lange periode veilig als u zich aan deze beproefde en bewezen methoden houdt.

Bron: Gobala Krishnan

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie