Affiliate marketing combineren met een MLM-netwerk

Affiliate marketing combineren met een MLM-netwerk

Als je al enige tijd internetmarketing bestudeert, weet je waarschijnlijk hoe effectief affiliate marketing kan zijn. Maar wist je wat een enorme kracht je kunt hebben als je affiliate marketing combineert met een solide MLM-netwerk?

Voordat we beginnen, laten we uitleggen wat affiliate marketing is. In feite is affiliate marketing waar u wordt betaald wanneer u iemand naar een product verwijst en zij vervolgens dat product kopen. De meeste handelaren hebben een standaardloon, ofwel een vast bedrag of een percentage van de verkoopprijs van het product. Dit is een geweldig systeem waarmee je geld kunt verdienen zonder dat je je eigen product hoeft te verkopen en waarmee je alle gedoe kunt afhandelen die gepaard gaan met het feit dat je de handelaar bent.

Dus hoe combineer je affiliate marketing met een MLM netwerk? Heel simpel en een goede vraag!

Luister goed, ik zal in zeer eenvoudige bewoordingen het exacte systeem delen dat ik gebruik om mijn MLM-team op te bouwen en meer dan 8 cheques per maand te ontvangen – alle winst buiten mijn primaire MLM-bedrijf.

Stap één: Genereer uw eigen leads.

Stap twee: Bouw in de loop van de tijd een relatie op met die leads met behulp van een autoresponder voor e-mail.

Stap drie: Bekijk andere producten die deze leads mogelijk willen kopen, met u als aangesloten partner. Wanneer ze kopen, verdien je geld!

Als het bouwen van uw eigen systeem te veel werk lijkt, zijn er kant-en-klare oplossingen beschikbaar die u eenvoudig kunt “inpluggen”. Zorg er wel voor dat u met het systeem dat u kiest ook uw eigen bedrijf kunt promoten!

Als dit klinkt als een betere manier om uw MLM-bedrijf op te bouwen, bezoek dan de link in het vak met bronnen hieronder en ga aan de slag…

Bron: Burke Jones

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie