Affiliate Rockstar-status – Hoe bouw je een succesvol affiliate-marketingbedrijf op?

Affiliate Rockstar-status – Hoe bouw je een succesvol affiliate-marketingbedrijf op?

Affiliate Rockstar Status komt uit dezelfde stal die het recente fenomeen Day Job Killer voortbracht. Wat is er zo speciaal aan dit nieuwe e-book? Is het gewoon meer van hetzelfde oude spul? Of is er iets dat je absoluut moet weten als je een succesvolle affiliate gaat worden?…

Het antwoord is een volmondig JA!!

Eric Rockefeller, de auteur van Affiliate Rockstar Status, werkt al een tijdje samen met het Day Job Killer-team, om alle dingen te leren die ze doen en nog wat meer. Dit e-book is gebouwd op dezelfde fundamenten, maar het voegt een hele lading nieuwe ideeën toe. Sterker nog, het vult een aantal hiaten in andere e-books op, en laat je een aantal echt gedetailleerde technieken zien die je kunnen helpen om je affiliate marketing inspanningen veel effectiever te maken.

Het helpt zeker om zijn voorganger te hebben gelezen, maar Affiliate Rockstar Status geeft je alle informatie die je nodig hebt om alles toe te passen waar het je over vertelt.

Enkele van de dingen die je leert in Affiliate Rockstar Status zijn:

*Een hele reeks technieken die je nu zou kunnen gebruiken om je affiliate marketing een boost te geven

*Een compleet systeem waarvan bewezen is dat het werkt

*Hoe u een goed converterende verkoopkopie en advertenties maakt om uw winstgevendheid te vergroten

*Een systematische aanpak voor het vinden, ontwikkelen en slagen in niches

*Een nieuwe manier om uw pay-per-click-kosten te minimaliseren met behulp van een bron die door de meeste spelers op de markt wordt verspild

En daarbovenop zijn er uitstekende handleidingen voor trefwoordonderzoek, pay-per-click, artikelmarketing en alle andere dingen die u nodig heeft om een ​​compleet bedrijf op te bouwen.

Het enige nadeel dat ik aan het boek kon zien, is dat het soms een beetje moeilijk te volgen is. Je zult sommige secties een paar keer moeten lezen om te begrijpen wat er wordt gezegd, maar ik vond dat een kleine prijs die betaald moet worden voor de kwaliteit van de informatie in dit boek.

Ik moet bekennen dat toen ik voor het eerst hoorde over Affiliate Rockstar Status, het klonk als gewoon weer een overhyped product om mijn geld aan uit te geven. Maar nu ik de kans heb gehad om ernaar te kijken, heb ik ontdekt dat het veel te bieden heeft. Als je geen van de recente publicaties over affiliate marketing, pay-per-click etc. hebt, dan moet je zeker een kijkje nemen bij Affiliate Rockstar Status.

Zelfs als je al een aantal van de recente publicaties hebt, zijn er nog steeds veel nieuwe en zeer krachtige ideeën die je kunt gebruiken om je affiliate marketingresultaten te verbeteren.

Bron: Kevin J. John

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie