Affirmaties gebaseerd op "Rijke vader arme vader"

Affirmaties gebaseerd op "Rijke vader arme vader"

Ik weet zeker dat de meesten van jullie het boek “Rich Dad, Poor Dad” van Robert Kiyosaki hebben gehoord en misschien hebben gelezen. Als je het nog niet hebt gelezen, raad ik het ten zeerste aan samen met zijn boek ‘Cashflow Quadrant’. Beide boeken zijn simplistisch en inleidend van opzet. Maar er zijn enkele belangrijke concepten die Kiyosaki benadrukt die fundamenteel zijn voor het vergaren van rijkdom. Hier zijn een aantal Power Affirmations die ik heb gemaakt op basis van het bestuderen van zijn materiaal.

Een van de redenen waarom ik de voorkeur geef aan het maken van krachtbevestigingen in plaats van alleen aantekeningen, is dat ze mijn geest richten op de positieve toepassing van de kennis en niet alleen op de kennis zelf. Door mijn geest te conditioneren om positieve actie te ondernemen op wat ik leer, volgen uiteindelijk positieve resultaten.

Hier enkele van de bevestigingen:

Mijn financiële intelligentie neemt nu elke dag toe. Financiële intelligentie is belangrijker dan geld.

1) Ik creëer nu een regelmatige, positieve cashflow. Ik creëer geld.

2) Door het controleren van geldproducerende activa waarvan het geld mijn kosten van levensonderhoud overtreft, ben ik op de Fast Track naar onbeperkte overvloed.

3) Ik werk niet voor geld, ik laat mijn geld hard voor me werken.

4) Ik studeer regelmatig boekhouden en beleggen.

5) Vandaag kies ik ervoor om rijk te zijn. Ik kies ervoor om mijn ideeën en geld te gebruiken om steeds grotere rijkdom en overvloed te creëren.

6) Ik studeer en leer over geld van mensen die al rijk zijn.

7) Als ik een investering tegenkom die het waard is om te doen, vraag ik me af: “HOE kan ik het betalen?” Ik ben een mogelijkheid denker.

8) Mijn gedachten creëren elke dag nieuwe kansen voor het genereren van rijkdom.

9) Ik studeer zodat ik goede bedrijven kan vinden om te kopen.

10) Ik verhoog mijn vermogen door strategieën te volgen om risico’s te beheren.

11) Ik betaal eerst mezelf. Ik betaal altijd mijn rekeningen, maar ik betaal eerst mezelf.

12) Ik ben financieel zelfredzaam. Door creatieve intelligentie en planning creëer ik nu nieuwe rijkdom die veel verder gaat dan mijn persoonlijke behoeften.

13) Ik schrijf sterke en solide bedrijfsplannen die succesvolle bedrijven creëren die banen creëren voor anderen. Ik creëer rijkdom voor mezelf en voor andere mensen.

Bron: Bill Marshall

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie