Alle beste functies van de Android Nougat-update

Alle beste functies van de Android Nougat-update

Android Nougat is de nieuwste update van het besturingssysteem van Google; Android.. In dit artikel vertellen we je wanneer je Android kunt updaten op je telefoon, tablet en andere apparaten, hoe je kunt profiteren van de functies van de update. Wat zijn de voor- en nadelen van het updaten van je oude Android Lollipol of Marshmallow naar Android Nougat.

We laten u de belangrijkste nieuwe functies van Android 7.0 Nougat zien, waarom het zo belangrijk is en welke mobiele telefoons deze versie van het besturingssysteem van Google zullen ontvangen.

Telkens wanneer er een nieuwe versie van Android verschijnt, in dit geval de 7.0, wordt de aftrap gegeven voor alle merken om aan te kondigen welke telefoons zullen worden geüpgraded naar Android Nougat. En zoals vaak bij eerdere gelegenheden, komt de teleurstelling als je ziet dat je smartphone niet wordt bijgewerkt, of je ziet dat de update te laat komt.

Er kan echter altijd twijfel bestaan ​​over de voordelen van Android 7.0 ten opzichte van het vorige systeem, en of het echt de moeite waard is. De waarheid is dat bij elk nieuw besturingssysteem niet alleen functionele en esthetische verbeteringen komen, maar ook op beveiligingsniveau, dus upgraden naar Android 7.0 is best handig.

Wat zijn de nieuwe functies van Android Nougat? Veel en zeer gevraagd door gebruikers. De eerste en meest opvallende is de opname van de eerste multiventana in Android-voorraad, iets wat noodzakelijk is gezien de toename van de schermgrootte die we de afgelopen jaren hebben gezien, waarbij de 5,5 inch steeds vaker voorkomt in alle segmenten.

De komst van virtual reality blijft niet onopgemerkt door het nieuwe Android-systeem, en dit zal een reeks functies bevatten die de prestaties van de smartphone zullen optimaliseren in combinatie met Daydream VR, de nieuwste virtual reality-bril van Google. Ook inbegrepen is compatibiliteit met Vulkan, een API die zorgt voor een betere optimalisatie van games en applicaties die hoge grafische prestaties vereisen.

Er zijn ook verbeteringen in het niveau van optimalisatie en beheer van beschikbare bronnen, met een draai aan het Doze-batterijbesparingssysteem, zodat het systeem nu energie bespaart vanaf het moment dat we het scherm uitschakelen.

Beveiliging op Android Nougat-apparaten:

Natuurlijk wordt de beveiliging in Android 7.0 Nougat ook verbeterd door een herontwerp van uw coderingssysteem om onze gegevens effectiever te beschermen, zodat bijvoorbeeld ransonware ons wachtwoord niet kan wijzigen. In het geval dat we er een hebben ingesteld om onze telefoon.

We hebben ook de mogelijkheid om automatische updates op de achtergrond uit te voeren, zie de bron van de applicatie-installatie, de directe opstart, die een veel snellere start van de smartphone mogelijk maakt, of instant-apps, applicaties die kunnen worden uitgevoerd zonder dat ze geïnstalleerd hoeven te worden in onze terminal.

Welke telefoons krijgen Android 7.0

Al deze features lijken voor merken genoeg redenen om zich in te spannen om een ​​smartphone te upgraden naar Android 7.0. De meeste fabrikanten zoals Samsung, LG of Huawei hebben zich gericht op het afdekken van hun meest iconische modellen, waarbij ze de instapmodellen of apparaten vóór 2016 hebben achtergelaten. Dit is niet het geval voor BQ.

Bq_aquaris_x5_plus_1

BQ heeft de lijst met telefoons aangekondigd die Android Nougat zullen ontvangen, waar we aangename verrassingen hebben kunnen zien. Zoals we al zeiden, als we het hebben over het instapbereik, zijn er vrijwel geen update-advertenties van welke fabrikant dan ook, dus de Aquaris A4.5 en de drie modellen van het nieuwe assortiment Aquaris U zullen de eerste mobiele telefoon van minder dan 150 € zijn die wordt ontvangen Android 7.0.

Als we een stap hoger gaan, zien we dat de Aquaris X5 en de Aquaris X5 Plus ook Android Nougat zullen bevatten, maar niet alleen de nieuwste ontwikkelingen in BQ zullen dit nieuwe systeem bevatten, aangezien zowel de Aquaris M5 als de Aquaris M5.5 ( 2015-modellen) deze update ontvangen.

Natuurlijk willen hun rivalen ook de nieuwste vlaggenschepen aanbieden, zoals de Samsung Galaxy S7, Huawei P9 of de LG G5 zal ook de upgrade naar Android 7.0 hebben. De verschillen zien we in de meest betaalbare assortimenten.

Terwijl er in het middensegment merken zijn die meer moeite doen, zoals Motorola met zijn Moto G4, Huawei P9 Lite of Samsung Galaxy A, vinden we andere modellen net zo belangrijk als de Samsung Galaxy J3, LG K10 of de Huawei P8 Lite Zal de nieuwe Android 7.0 niet ontvangen.

Hiermee zien we hoe er merken zijn die er echt om geven een lang leven te geven aan elk model dat tot zijn productassortiment behoort, terwijl anderen vergeten sommige segmenten te dekken. Wat wel duidelijk is, is dat de update naar Android Nougat een bepalende factor moet zijn bij het kiezen van een smartphone vandaag.

Bron: Alexa Angelica Bahar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie