Alles over de Yamaha RX-V479 AV-ontvanger

Alles over de Yamaha RX-V479 AV-ontvanger

Je hebt misschien wel eens gehoord van de Yamaha RX-V479 AV-receiver voor je thuisbioscoopsysteem. In dit artikel wordt deze ontvanger kort besproken.

Dit is een indrukwekkende AV-receiver met geweldige functies en superieure geluidskwaliteit. Het voegt ook HDCP 2.2-kopieerbeveiliging toe voor 4K-video, Bluetooth en WiFi. Deze 5.1-kanaals AV-receiver, verkrijgbaar voor een optimale prijs, behoorde in 2015 tot de top 5 van kanaalreceivers.

Terwijl de Yamaha RX-V479 lijkt niet veel anders dan de eerdere 477-versie, dit zal aanzienlijk veranderen als je naar de achterkant van de 479-receiver kijkt. HDMI wordt het dominante verbindingsformaat en analoog verdort. Deze receiver geeft je ongeveer 3 analoge ingangen en 3 digitale ingangen. Op de bovenkant van de ontvanger bevinden zich 6 HDMI-ingangen en 1 uitgang. De 479 is ook goed uitgerust om 4K-video te verwerken als u besluit uw tv te upgraden.

Het heeft ongeveer 80 watt per kanaal en dit betekent dat het genoeg sap heeft om een ​​behoorlijke set luidsprekers in een kleine of middelgrote kamer van stroom te voorzien. Yamaha heeft ook een afstandsbediening bedacht die eenvoudiger te gebruiken is dan die van eerdere modellen.

Deze AV-ontvanger heeft ook een behoorlijk goede set internetstreamingopties met vTuner, AirPlay, Pandora en Spotify allemaal inbegrepen. Het is ook compatibel met MusicCast.

Deze 5.1-kanaals ontvanger heeft een pijnloos installatieproces. Voor de kalibratie maakt het ook gebruik van Yamaha’s beproefde YPAO-kalibratiesysteem. U kunt de meegeleverde kalibratiemicrofoon aansluiten en de ontvanger zendt een reeks testzones uit, die hij gebruikt om uw systeem te kalibreren. Binnen een paar minuten is uw nieuwe AV-receiver zo goed als klaar voor gebruik.

Het heeft een indrukwekkende geluidskwaliteit en maakt indruk met uw thuisbioscoopsysteem. Films zo divers als Jurassic Park en Godzilla stormen met deze AV-receiver uw woonkamer binnen. Het werkt ook goed met muziek en biedt zowel diepte als detail.

Deze receiver ondersteunt de nieuwste HDMI-standaarden, evenals 3D-videosignalen. Het heeft ook ingebouwde Wi-Fi en Wireless Direct.

Je sluit deze receiver aan op een Mac of pc en hebt ook tweerichtingsbediening van internetradio, Pandora en Spotify. U kunt ook verschillende functies bedienen vanaf uw iPhone, iPod, iPad of Android-telefoons en -tablets.

Ik hoop dat je genoten hebt van deze recensie van de Yamaha RX-V479 AV-receiver…

Bron: Sam Sharma

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie