Alles wat u moet weten over ICO’s

Alles wat u moet weten over ICO’s

Wat is ICO: Nog niet zo lang geleden onderging Bitcoin het proces van ontstaan ​​en het houden van beloften van een potentiële toekomst, hoewel geïnterpreteerd en begrepen als een belachelijke stap in de richting van digitale valuta. In de jaren die volgden op de rijping van Bitcoin, is het ecosysteem van cryptocurrency ontploft. Temidden van het verzwarend versnellende geboortetempo van pas gelanceerde munten, is er een transactietype genaamd “Initial Coin Offering” of ICO. Een ICO is een hulpmiddel dat financiële steun zoekt, waarbij cryptomunten worden verhandeld die op de lange termijn zijn bestemd in ruil voor een snelle waarde van huidige cyptocurrencies. Volgens The Financial Times worden ICO’s niet gecontroleerd door wetten die cryptomunten leveren en distribueren waar beleggers geld kunnen opwaarderen.

Aan de andere kant beschrijft The Economist ICO als digitale tokens die worden uitgegeven op onuitwisbare distributie van logs en blockchains.

Ter afsluiting kunnen we zeggen dat ICO’s de nieuwe handheld-katapult zijn die plaats maakt voor ontluikende crypto’s.

Wetten: Smith + Crown legt uit dat de meeste ICO’s verkochte softwaretokens zijn die betrekking hebben op de tijd voordat ze beschikbaar worden gesteld voor aankoop. Om de wettelijke noodzaak te omzeilen, zijn ‘crowdsale’ of ‘donatie’ in plaats van ICO’s de talen die nu veel worden gebruikt.

Is er een kans dat ICO langzamer gaat? In dit opzicht schrijft Crypto Hustle in een recent artikel dat ICO-hysterie komt door die mensen die Ethereum op zijn vroegst hadden geadopteerd en nu geïnteresseerd zijn in comebacks. Er kan dus niet worden aangenomen of de fasen van het najagen van genoegens lang zullen duren of niet, maar wanneer rectificaties komen, zullen we zien welke crypto’s blijven zitten.

Als ICO een veilige koop is: als je een risiconemer bent en geen risico-shifter, zonder aandacht te schenken aan het einde van het kapitalisme, of aan het feit dat dit onderwerp je in de grond zou kunnen stoppen, zonder kapitaal, dan ga je gang, het is jouw beslissing.

Nu we informatie over ICO’s hebben verzameld, komen we tot de ultieme vraag.

Wat is de toekomst van ICO: Afgaand op de rapporten van een onderzoek uit 2017, “heeft ongeveer 46% van de ICO’s het stadium van voltooiing niet bereikt, ondanks het feit dat ze ongeveer $ 104 miljoen hebben opgehaald.”

Oorzaken:

  • Verhoogd risico van beleggen in cryptocurrency.

  • Draconische regels.

  • Zware wedstrijden.

  • Teruglopende rendementen.

  • Vluchtige aard van cryptocurrency.

China heeft ICO’s verboden en Rusland heeft een geheel andere reeks regels en voorschriften voor ICO aan het licht gebracht met de belofte dat investeerders hun tokens kunnen terugverkopen. Promoties van ICO in Google en op Facebook zijn moeilijk, en Twitter heeft opzettelijk zwendel crypto-accounts verboden. Hogere autoriteiten geloven dat de blokketen een levende toekomst heeft, maar ICO? Zijn toekomst rot in zijn eigen huid van strijd om die extra brug over te steken om hun geloofwaardigheid te bewijzen.

Dus ja. De dood van ICO doemt echt op in de lucht, en voordat we het weten, kan het opgaan en verdwijnen alsof het nooit in de economie heeft bestaan. Maar er zijn nog steeds enkele munten die kunnen worden omgezet in de volgende Bitcoins, dus u moet op zoek naar de beste ICO’s.

Bron: Shalini Madhav

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie