Analyseer financiële informatie-uitwisselingstransacties in realtime

Analyseer financiële informatie-uitwisselingstransacties in realtime

In het moderne tijdperk werden duizenden berichten verwerkt via het FIX-protocol en het is voor elke organisatie een hele uitdaging om de hele FIX-stroom te bewaken. Dus om uitstekende handelsinfrastructuur te overwinnen en te leveren.

PhiFIX Monitor is een overtuigende tool voor het monitoren en waarschuwen van de kapitaalmarkt die is ontworpen om expliciet om te gaan met FIX-connectiviteitsproblemen, waaronder transactiefout/-status en uitzondering, waardoor tijd en middelen worden verminderd naast het FIX-domein, inclusief het hele FIX-systeem. Dit FIX-systeem werkt als een op zichzelf staande applicatie die in het lokale netwerk van een klant kan worden geïnstalleerd om alle Financial Information Exchange-transacties (FIX) in realtime te analyseren en te bewaken.

PhiFIX Monitoring Suite is een FIX-protocolsuite om het FIX-platform proactief te bewaken voordat het uitvalt of last heeft van niet-fatale problemen. PMS stelt klanten in staat zich te concentreren op hun kernactiviteiten door middel van een platformgebaseerde licentiebenadering, waardoor het een snellere, scherpere en slimmere manier is om FIX uit te voeren
connectiviteit.

Het ondersteunt systeembeheerders van Buy-side, Sell-side, Venues en Intermediaries om client- en serverlogboeken te bewaken. Elke logsessie kan afzonderlijk worden geconfigureerd met een andere client- en serverlogmap die kan worden geopend en verfijnd door FIX Monitor.

Via geavanceerde zoekopties kunnen we alle logboeken in de FIX-stroom doorzoeken. Dit helpt klanten om specifieke logboeken te achterhalen zonder onderbrekingen wanneer duizenden berichten per seconde stromen. Zoeken van gegevens kan worden gedaan door tags en ook door meerdere bestanden. Klanten kunnen ook hun eigen vooraf gedefinieerde instellingen instellen volgens hun handelsomgeving waarvoor ze zullen zijn
het ontvangen van waarschuwingen en voor geavanceerde scenario’s. Klanten kunnen voor Notificaties adopteren waarmee de klant e-mail zal ontvangen op hun geregistreerde e-mailaccount.

PhiFIX Monitor-functies hebben aangepaste waarschuwingen en meldingen en een voorziening om routeringslogica te organiseren. Het biedt ook uitgebreidere en adequatere bevoegdheden voor pre-trade- en handelstransparantiemonitoring, en biedt een overzicht in vogelvlucht van het betrokken proces.

Belangrijkste kenmerken:
• Klant- en serverlogboeken maken en beheren
• Verbinding maken met meer dan één klant- en serverlogboeken
• Verbindingsstatus en klantgegevens bekijken
• Monitor realtime handel en transacties met een hoogfrequente handel
• Monitoring van hoogfrequente marktgegevens met progressieve filters
• Geavanceerde filters en zoekmogelijkheden om de logweergave te verfijnen
• Meldingen en waarschuwingen voor klant- en serverlogboeken op basis van vooraf gedefinieerde instellingen
• Statistieken en transactiedetails voor een specifiek logboek op basis van gebruikersinstellingen
• Resultaten worden omgezet in een downloadbaar formaat
• Realtime weergave van transacties in alle omgevingen

Zakelijke voordelen

• Vermindert resourcevereisten
• Expliciet FIX-verbindingsprobleem
• Hoge responsieve en realtime resultaten
• Betere besluitvorming

Bezoek voor meer informatie onze site: https://www.phifix.com/ of mail naar: marketing@phifix.com

Bron: Brenda Peter

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie