Android-mobiele telefoons: waarom kopen?

Android-mobiele telefoons: waarom kopen?

Met zoveel merken op de markt, wordt het voor de consument moeilijk om een ​​smartphone te kiezen die het beste bij hen past. Om tot deze beslissing om een ​​merk te kiezen te komen, evalueren ze zowel hun communicatiebehoeften als hun persoonlijke voorkeuren. Esthetiek en gebruiksgemak zijn de twee belangrijkste factoren die helpen bij het nemen van deze beslissing.

Smartphones zijn tegenwoordig op verschillende platforms verkrijgbaar, zoals Android, Cyanogen, iOS, Tizen, enz. Met een groot aantal handige functies in combinatie met een open source-platform winnen Android-telefoons echter snel aan populariteit onder smartphonegebruikers. Maar de vraag blijft, waarom Android en geen ander platform? Dit artikel helpt je bij het nemen van deze beslissing.

Reden 1: Het Android Open Source Platform:

Android is een open source mobiel platform, wat betekent dat het gratis en volledig aanpasbaar is. Iedereen kan toegang krijgen tot de broncode en suggesties doen voor verbeteringen. Er zijn honderdduizenden apps die eenvoudig kunnen worden gedownload naar uw Android-smartphones.

Reden 2: Breed scala aan Android-telefoons

Er is veel concurrentie op de markt voor Android-mobiele telefoons. Er is een breed scala aan Android-smartphones in verschillende maten en formaten op de markt beschikbaar om aan verschillende behoeften van consumenten te voldoen. Vereiste van onderscheidende functies in een smartphone door consumenten zoals: Schermgrootte, RAM, camera, OS-versie, Dual SIM-compatibiliteit, batterij, ontwerp, enz. hebben geleid tot een introductie van nieuwe spelers in de markt. Maar er zijn er maar weinig die zich kunnen kwalificeren in de kwaliteitsparameters voor een goede smartphone.

Reden 3: Aanpassingsopties voor Android-smartphones

Nu met een smartphone die een optie heeft om te downloaden van duizenden apps die beschikbaar zijn in de App Market, kunt u uw telefoon naar wens aanpassen.

U kunt het startscherm van uw Android-mobiel aanpassen met widgets zoals nieuws, weer, Twitter- en Facebook-feeds, muziekspeler en meer. Krijg aangepaste thema’s, apps, achtergronden en meer op je Android-telefoons.

Ook kun je, in tegenstelling tot andere smartphones met beperkte capaciteit, met veel Android-smartphones de opslagcapaciteit vergroten met microSD-geheugenkaarten.

Reden 4: Krachtige camera’s

Smartphones die draaien op het Android-besturingssysteem staan ​​bekend om hun superieure camera- en beeldkwaliteit. De meeste Android-mobiele telefoons zijn tegenwoordig zelfs in staat om foto’s en video’s van professionele kwaliteit te maken, zelfs bij weinig licht.

Reden 5: Mogelijkheid tot 3G, 4G en draadloze hotspot

Smartphones zijn geschikt voor verschillende beschikbare netwerksnelheden, of het nu 2G, 3G of nu zelfs 4G is. De meeste smartphones worden nu geleverd met 4G LTE-compatibiliteit om de snelste draadloze netwerksnelheid te krijgen die nodig is voor snelle communicatie, browsen en downloads.

Het Android-besturingssysteem maakt ook tethering mogelijk, waardoor deze smartphones ook als wifi-hotspot kunnen worden gebruikt. Dit betekent dat u andere draadloze apparaten zoals laptops, tablets, enz. via uw mobiele netwerk kunt verbinden.

Conclusie

Er zijn tal van redenen om een ​​Android-smartphone te kopen. Maar de hierboven genoemde redenen zijn de Top 5 redenen waarom u zou moeten kiezen voor een Android-mobiel. Elk punt kan een ander gewicht hebben voor verschillende gebruikers, afhankelijk van hun persoonlijke voorkeuren.

Bron: Zanvi Sharma

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie