Android-smartphone: hoe kies je de beste?

Android-smartphone: hoe kies je de beste?

Er zijn de afgelopen tijd veel smartphones op de technologiemarkt geïntroduceerd. Het is door de veranderende technologie en de software die het voor gebruikers moeilijk maakt om een ​​keuze te maken. Als u de criteria kent voor het kiezen van de best beschikbare optie in Android Smartphone, kunt u er gemakkelijk zelf een kiezen. Laat ons de criteria ontdekken die u moet kennen om de beste Android-smartphone te kiezen.

Het eerste waar u op moet letten, zijn de specificaties. Laten we deze een voor een onder de loep nemen en erachter komen.

1. OS of besturingssysteem

Voordat je besluit de laatst beschikbare versie te kiezen, moet je eerst weten dat Android steeds updates krijgt. Daarom, als u een Android bezit die niet overeenkomt met de nieuwste beschikbare softwareversie, hoeft u zich geen zorgen te maken. U kunt uw apparaat upgraden en de nieuwste Android-versie ontvangen. De versies zijn online beschikbaar om te downloaden, u kunt deze eenvoudig openen via uw apparaat of inloggen om de nieuwste versie te verkrijgen. De nieuwste softwareversie heeft veel functies, gratis aanbiedingen en is compatibel met de nieuwe smartphones. Met het nieuwe besturingssysteem (besturingssysteem) kun je nieuwe achtergronden downloaden, sneller toegang krijgen, een nieuw menu hebben en andere soortgelijke toegevoegde functies.

U moet echter één ding onthouden dat niet elke Android is ontworpen om updates te ontvangen. Vaak zijn er alleen updates beschikbaar voor specifieke besturingssystemen, terwijl andere verouderd zijn. Zo heb je Gingerbread al; je bent eraan gebonden totdat je een update voor deze specifieke versie krijgt. Onthoud dat een software-upgrade niet gegarandeerd is. Het is beter om te kiezen voor een Android-versie die nieuwe updates kan ontvangen en houd bij de aankoop rekening met de recente versie.

2. Updates

Het is begrijpelijk dat u graag software-updates wilt maken, maar wat als u niet in staat bent om hetzelfde op uw apparaat te implementeren? Een essentieel ding is dat je moet gaan voor het nieuwste beschikbare apparaat. Kies de nieuwste beschikbare handset. Mogelijk kom je verschillende Xperia-series of Galaxy-series tegen en ga zo maar door met verschillende merken. Een nieuwste beschikbare apparaat kan software-upgrades accepteren. U moet de nieuwste beschikbare versie in de gaten houden om te weten of de genoemde fabrikant graag nog een software-upgrade voor dat specifieke apparaat uitbrengt.

Bij het kiezen van een Android-smartphone is het cruciaal om voor de nieuwste versie van het besturingssysteem te gaan en als je er geen kunt vinden met Jelly Bean, neem dan genoegen met Ice Cream Sandwich, maar controleer of de fabrikant een Jelly Bean heeft beloofd, heeft uitgebracht of eraan werkt update. De meest betrouwbare fabrikanten als het gaat om apparaatupgrades zijn HTC, Motorola, Samsung en Google. HTC heeft de meest indrukwekkende Android-upgrades van zijn apparaten, maar Motorola (gerund door Android) heeft de reputatie van snelle upgrades. Merk op dat updates van fabrikanten vaak worden geleverd met nieuwere widgets, tools en fixes die gericht zijn op het verbeteren van het algehele gebruik van het apparaat.

Een ander ding dat essentieel is om op te merken, is dat je een ROM nodig hebt dat in staat is tot verbeterde prestaties en het installeren van apps of extra tools. Als u op zoek bent naar een upgrade, moet u er eerst voor zorgen dat er een aangepast ROM beschikbaar is voor dat specifieke apparaat. Motorola-telefoons hebben bijvoorbeeld een aangepast ROM.

3. Gebruikersinterface of gebruikersinterface

Elk Android-apparaat bestaat uit een andere gebruikersinterface. De reden is dat bij elke fabrikant de gebruikersinterface ook verandert. De gebruikersinterface is bij verschillende merken anders en ook de functies variëren van fabrikant tot fabrikant. Als u in elk geval niet tevreden bent met de gebruikersinterface van uw smartphone, kunt u de online software van derden downloaden, zoals Zeam, ADW, Go of Launcher Pro.

4. Verwerker:
Processor is het meest essentiële onderdeel van uw smartphone. Overweeg dit; als je meer een gameliefhebber bent en verslaafd bent aan 3D-games, dan heb je een smartphone nodig met een krachtige CPU-verwerking. Als u uw smartphone gebruikt voor het uitvoeren van matige activiteiten, kunt u het doen met een dual- of een single-core 1GHZ. Een smartphone met quad-coreprocessor is logisch voor diegenen die zich de hele dag bezig houden met zware gaming- en videostreamingactiviteiten.

Enkele andere feiten:

• Kies een smartphone met een goed intern geheugen zoals 4-8 GB als je graag apps download
• Als u geïnteresseerd bent in het streamen van video’s en HD-inhoud, moet u een telefoon met een snellere processor kiezen, zoals een quad-coreprocessor
• Voor videobellen moet u naast een camera aan de achterzijde ook een smartphone vinden met een camera aan de voorzijde
• De telefoon moet worden geback-upt met een mAh-batterij met hoge capaciteit, zodat deze langer meegaat

Als u alle bovenstaande tips in gedachten houdt, kunt u de meest geschikte Android-telefoon kiezen.

Bron: Marigold Henry Montana

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie