Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Android-spellen – Tips om er het beste uit te halen

Wil je je vrije tijd doden als het enige bedrijf dat je hebt je Android-telefoon is? Wist je dat Android-games de meest interessante en leuke dingen zijn om je telefoon mee te proppen? Lees dit artikel om meer te weten te komen over deze spellen en hun leuke factoren.

Android-games zijn onderverdeeld in vele categorieën; informatief, educatief, schietspellen, puzzels, sport, racen, augmented reality-spellen, locatiegebaseerde spellen en meer. Al deze typen zijn beschikbaar voor zowel high-end als low-end Android-telefoons.

Er zijn games met lage specificaties voor die low-end modellen, zodat je er ook van kunt genieten op je budgettelefoons. Dit omvat de games met minder grafische inhoud die niet veel van uw ruimte in beslag nemen. Het is ook geschikt voor Android-telefoons met lage GPU’s en kleinere schermgrootte.

Zowel freemium als premium games zijn verkrijgbaar in de winkels. Premium zijn betaalde spellen en freemium zijn de gratis spellen die vaak in-app-aankopen op bepaalde niveaus bevatten. Het is dus raadzaam om te controleren of iemand anders dan u (zoals uw kind) uw telefoon gebruikt; klik niet op die aankoopopties zonder medeweten.

Om te genieten van de beste hoge graphics en goed ontworpen gameplay, is het beter om een ​​high-end model te krijgen met een groter scherm en een goede GPU. Zelfs jij kunt genieten van die hoogwaardige game-effecten door de prestaties van je low-spec, budget Android-telefoons te verbeteren.

De eerste en eenvoudigste methode om de prestaties van uw low-end smartphone te verbeteren, is door de applicaties die op de achtergrond worden uitgevoerd te doden voordat u het spel start. Je kunt hiervoor ook verschillende task killer-applicaties gebruiken. De meeste Android-telefoons bevatten veel applicaties waar de gemiddelde gebruiker niets aan heeft. Deze applicaties kunnen worden uitgeschakeld, wat op zijn beurt de prestaties van uw telefoon verhoogt.

Het enige dat u hoeft te doen, is naar instellingen te gaan, ‘apps’ te selecteren, vervolgens de applicaties te selecteren die u wilt uitschakelen en op de knop ‘uitschakelen’ te klikken. Al deze toepassingen kunnen in de toekomst worden ingeschakeld als u ze nodig hebt. Gewoonlijk laten de verwijderde applicaties of uw internetbrowser vaak ongewenste bestanden achter. Deze cachegegevens verminderen vaak de prestaties van uw telefoon. Om deze gegevens te wissen, gaat u naar ‘instellingen’ en klikt u op ‘opslagoptie’, selecteert u vervolgens de knop gegevens in de cache en drukt u op OK.

Kies altijd voor een klasse 10 SD-kaart om de gameprestaties van je telefoon te verbeteren. Het gebruik van deze SD-kaarten verhoogt de lees- en schrijfsnelheid en vermindert dus de laadtijd en andere vertragingen die een hoog grafisch spel zou vereisen. Die geroote Android-telefoons hebben meer mogelijkheden om hun prestaties te verbeteren. De achtergrondtaakvernietiger-applicaties werken alleen optimaal als ze zich in een geroote Android-versie bevinden. Seeder-software kan worden geïnstalleerd in een geroote Android-telefoon, waardoor de vertraging tijdens het schakelen tussen applicaties wordt verminderd.

Bron: Marcus Fei

  • Gerelateerde Tags: