Angelic Magick gebruiken om uw geldleven te verbeteren

Angelic Magick gebruiken om uw geldleven te verbeteren

Een van de meest voorkomende vormen van spreukenwerk waarbij de geesten worden gebruikt, heeft de neiging om rond engelen op te lossen.

Als de meest populaire vorm van geest in de wereld worden ze vaak gebruikt om het leven te veranderen en echt negatieve situaties te veranderen om een ​​stuk beter te zijn – en het zou geen verrassing moeten zijn dat we er een in het bijzonder gaan gebruiken om ons geld te sturen leeft in een betere richting.

Dit zijn niet altijd enorme veranderingen die we nodig hebben om te komen waar we heen willen, maar verschillende kleinere veranderingen in ons leven in de loop van de tijd kunnen een enorm verschil betekenen.

Vraag iedereen die intense levensveranderingen heeft doorgemaakt hoeveel anders alles is na slechts een handvol kleine maar drastische veranderingen – we weten allemaal dat dit juist is omdat we waarschijnlijk zelf hetzelfde hebben meegemaakt op een bepaald moment.

Het ergste dat kan gebeuren is dat je leven een stuk beter wordt.

Het beste is dat je plotseling sterkere financiën hebt – en dat kan een levensveranderend iets zijn als je bedenkt hoe stressvol geldkwesties kunnen zijn.

We moeten onszelf niet wijsmaken dat de geesten – namelijk engelen, ons niet kunnen helpen – en een nieuwsgierige engel je geldsituatie naar een veel idealere plek kan leiden…

Mahasiah – Ontwikkelt uw gevoel voor geldwijsheid en intelligentie, zodat u in het algemeen veel minder geldfouten maakt; begeleidt u bij het creëren van een veel sterker en stabieler financieel leven in het algemeen, zodat alles op de lange termijn beter wordt.

Het lijdt geen twijfel dat de engelen ons naar een beter leven kunnen leiden – en hier maken we het proces gewoon veel gemakkelijker.

Hoewel engelen de meest voorkomende geest zijn, is het verrassend dat zo weinig mensen hun hulp zoeken om hun situatie en leven in het algemeen te verbeteren.

Het is niet echt bekend hoe de geesten in ons leven werken om dingen te veranderen, maar het komt erop neer dat we onze visie moeten uitbreiden en hen in staat moeten stellen om ons te helpen op de manieren die significante verandering voor ons kunnen creëren.

We proberen de realiteit niet te verschuiven en te duwen in richtingen en manieren die ongemakkelijk of ongemakkelijk voor ons zijn – maar het is van cruciaal belang dat we hun begeleiding en hulp zoeken, zodat ons leven zoveel beter wordt en onze geldwereld veel beter zal zijn. daardoor sterker.

Bron: Donald B. Johnson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie