Antivirussoftware voor Android – Hoe u de juiste kiest?

Antivirussoftware voor Android – Hoe u de juiste kiest?

Kent u de functies waarnaar u moet zoeken in antivirussoftware voor Android? Naast het vermogen om computervirussen en andere spyware- en adware-programma’s vast te stellen en op te ruimen, moet het beschikken over een constant bijgehouden database van erkende computervirusbedreigingen en moet het in staat zijn om alle essentiële Android-systeembestanden op verzoek te scannen op infecties. . Realtime scannen en inspecteren van mobiele applicaties op virussen zijn enkele van de andere functies waarnaar moet worden gezocht. Antidiefstalbeveiligingsfuncties zijn meestal een wenselijke functie. Het programma moet ervoor zorgen dat het apparaat bij diefstal moeiteloos kan worden teruggevonden en dat de informatie die erop wordt bewaard, wordt beveiligd. Het controleren van de inhoud van de sms-service op malware is een andere functie waarmee u rekening moet houden.

Beste antivirus voor Android: beoordelingen

Aangezien u bij aankopen via uw Android-telefoon uiterst gevoelige informatie, zoals creditcardgegevens, kunt delen, is het van cruciaal belang dat u een antivirusprogramma hebt dat beschermt tegen hackrisico’s. Hier zijn een paar gratis en betaalde softwareprogramma’s die goede kandidaten zijn.

AVG Antivirus Gratis

Een van de beste antivirusprogramma’s die beschikbaar zijn voor het Android-systeem is zeker AVG Antivirus Free. Het geeft je een uitgebreide diagnose van alle sms, e-mail, applicaties en opslagapparaten, die een integraal onderdeel zijn van de Android-telefoon. Het bevat malware-scanfuncties, samen met diefstalbeveiliging die u kunnen helpen belangrijke gegevens te beschermen, in het geval dat uw mobiele telefoon wordt gestolen. SMS-spambeveiliging is bovendien voorzien. Net als de pc-editie is deze volledig gratis AVG-toepassing voor Android een uiterst betrouwbare optie.

SMobile-beveiligingsschild

Een extra uitdager voor de onderscheiding van de allerbeste antivirus voor Android is het SMobile Security-schild, dat te koop is voor $ 29,99. Dit is een op maat ontworpen applicatie voor Android OS die een antivirusprogramma, een back-upondersteuningsfunctie en een antidiefstalservice bevat, waarmee u cruciale informatie kunt kwijtraken na een verlies.

Super beveiligingsstandaard

Een van de gratis antivirusprogramma’s voor Android-telefoons is de standaardversie van Super Security. Samen met een realtime en on-demand scanoptie, biedt het alle fundamentele beveiligingsfuncties die u wenst. Superbeveiliging biedt een op de cloud gebaseerde antivirus-engine om u te helpen zich te ontdoen van malware. Het biedt ook een ‘kluis’ om uw gevoelige gegevens te verbergen.

AVG Antivirus Pro

De geavanceerde antivirusbeschermingsoptie van AVG is Antivirus Pro. Dit bestaat uit elk van de functies van de gratis versie, samen met extra functies. Dit bestaat uit een krachtige anti-sms-spambeveiliging en indien nodig een on-demand technisch ondersteuningsteam. Het kost $ 9,99.

Zoals u kunt zien, zijn er een aantal goedkope/gratis opties voor Android AV-bescherming. De hierboven genoemde keuzes zijn allemaal goed, dus zorg ervoor dat je geen risico’s neemt met je Android en ga voor een van hen.

Bron: Peter Rahalski

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie