Apple IMac MB418LL/A 24-inch desktoptest – voor- en nadelen

Apple IMac MB418LL/A 24-inch desktoptest – voor- en nadelen

Apple maakt al jaren prachtige alles-in-één desktops. Ze zijn ook aangeprezen als een van de beste alles-in-één pc’s op de markt. In dit artikel gaan we dieper in op de Apple iMac MB418LL/A 24-inch desktop en wat deze te bieden heeft.

nadelen: Op het moment van schrijven kost de Apple iMac MB418LL/A 24-inch desktop ongeveer $1400 per stuk. Dit model heeft een Intel Core 2 Duo-processor (2,66 Ghz), 4 GB RAM en een harde schijf van 650 GB. Voor een vergelijkbare prijs kun je 8 GB RAM en een harde schijf van 2 TB krijgen (op de HP Pavilion Elite M9600T). Maar nogmaals, alles-in-één pc’s staan ​​bekend als duurder.

Tot op heden is dit mijn derde iMac en het valt me ​​op dat de kijkhoek iets smaller is dan die van mijn oudere iMac-desktops. Het glanzende scherm is echt stijlvol, maar reflecteert gemakkelijk alle lichten op de achtergrond. Hoewel er veel verbeteringen zijn aangebracht aan de nieuwe Apple iMac MB418LL/A 24-inch desktop, zijn er niet veel interessante hardwarefuncties op dit model in vergelijking met andere gewone Windows-desktops.

Voordelen:De Apple iMac MB418LL/A 24-inch desktop is een van de meest betaalbare alles-in-één desktops op de markt. Het is echt een koopje om voor deze prijs een 24-inch scherm te krijgen. Onder Apple-computers is dit model een van de beste koopjes.

Dankzij de krachtige grafische chip (NVIDIA GeForce 9400) was het een genot om games te spelen en films te kijken op de Apple iMac MB418LL/A 24-inch desktop. Het kleurdynamisch bereik was goed en de zwarttinten waren behoorlijk diep.

Het ontwerp van dit model is het vermelden waard. Het heeft een zeer kleine footprint en neemt zeer weinig ruimte in beslag op uw bureau. De poorten zijn netjes achter het scherm opgesteld en het algehele ontwerp is zeer stijlvol. Zoals alle Apple-computers is de multitasking-snelheid op de Apple iMac MB418LL/A 24-inch desktop van topklasse.

Bron: Troy Richards

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie