Apple: iPhone 5, een telefoon om rekening mee te houden

Apple: iPhone 5, een telefoon om rekening mee te houden

Apple heeft onlangs op 12 september 2012 een nieuwe telefoon uitgebracht die bekend staat als de iPhone 5 en die zoveel nieuwe functies heeft. De iPhone 5 is veel groter dan eerdere modellen, heeft een scherm van 4 inch en doet zo ongeveer alles wat je van een mobiele telefoon mag verwachten ‘met extra functies natuurlijk’. De iPhone 5 is dunner dan de vorige modellen iPhones en is een stuk lichter waardoor hij makkelijk te hanteren is.

Dit iPhone-model wordt geleverd met een retina-display dat de vorige iPhone-modellen niet hadden. Net als eerdere modellen van iPhones is de iPhone 5 verkrijgbaar in zowel zwart als wit.

De iPhone 5 wordt geleverd door alle grote mobiele telefoonleveranciers in het VK, zoals: Apple, Orange, Vodaphone, O2 en T-Mobile.

Een van de meest interessante nieuwe functies van deze telefoon is Siri.

Siri is als je persoonlijke assistent en kan je helpen met alles wat je nodig hebt. Als u wilt weten hoe het weer is, kunt u dit aan Siri vragen en Siri zal reageren. Siri kan ook een routebeschrijving van punt A naar punt B vinden of u zelfs informeren over plaatsen in de buurt waar u kunt eten.

Eerst dacht ik, hier is nog een op stem gebaseerd product, ‘raad eens’, ik gebruik deze functie eigenlijk, ‘het is geweldig’, en het herkent mijn spraakopdrachten, het is handig als je onderweg bent of je handen vol zijn.

De camera van deze iPhone 5 is uitzonderlijk in vergelijking met eerdere modellen iPhones op de markt.

De iPhone 5 is veel sneller dan de vorige iPhone-modellen en kan verbinding maken met zowel 3G- als 4G-services. De iPhone 5 is uitgerust met Wi-Fi waarmee u een laptop kunt aansluiten terwijl u onderweg bent. een draadloze kaart geïnstalleerd op uw laptop of externe pc.

U kunt vanaf dit apparaat sms-berichten verzenden, bellen en uw e-mail controleren. Hiermee kun je muziek downloaden van iTunes en toegang krijgen tot de Apple App Store. U kunt games spelen en uw sociale netwerkaccounts controleren.

De iPhone was niet de top van mijn prioriteiten met betrekking tot technologie, aangezien ik Apple-producten altijd associeerde met ontwerpprofessionals, sinds ik gekozen heb voor de wereld van Apple heb ik nooit achterom gekeken, ik sta versteld van de technologie achter op Apple gebaseerde producten.

Als je een smartphone wilt die alles voor je doet en je bent al fan van Apple-producten, dan wil je zeker overwegen om de nieuwe iPhone 5 aan te schaffen.

Door Keith Griffiths

Bron: Keith A Griffiths

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie