Apple Mac Mini MGEQ2LL/A Review – Een onmisbare minicomputer voor studenten en ruimtebespaarders

Apple Mac Mini MGEQ2LL/A Review – Een onmisbare minicomputer voor studenten en ruimtebespaarders

Hoewel deze Mac op de markt wordt gebracht als een desktop voor studenten, is deze Mac echt een geweldige optie voor elk type gebruiker. Het is zo klein dat het nauwelijks ruimte inneemt op de bureaus of het kantoor van een slaapzaal. Als je op zoek bent naar iets dat de prestaties van een desktop combineert met de compactheid van een laptop, dan is de Apple Mac mini MGEQ2LL/A zeker een goede keuze.

De krachtige componenten in de kleine toren werken allemaal samen om de prestaties te verbeteren. Alles draait op Mac OS X, dat is ontworpen met gestroomlijnde bedieningselementen om het navigeren door de applicaties gemakkelijk te maken.

Deze minitoren weegt niet meer dan een lichtgewicht notebook van slechts 2,65 lbs. Het is 1,4 inch hoog, 7,8 inch diep en 7,8 inch breed. Omdat het wordt geleverd met 802.11 ac wifi, is er geen fysieke verbinding vereist om internettoegang te krijgen op de MGEQ2LL/A.

Een Fusion Drive van 1 TB wordt standaard op dit model geleverd. Het combineert een SATA-harde schijf met een snelle pci-e-gebaseerde flash-oplossing. Het is sneller dan de typische SATA, maar nog steeds langzamer dan een flashstation. Voor de meeste gebruikers zal het snel genoeg zijn, omdat veelgebruikte toepassingen vrijwel onmiddellijk kunnen worden gestart, aangezien de bestanden die u het meest gebruikt de hoogste prioriteit hebben. Middelen worden niet verspild aan zelden gebruikte programma’s en gegevens.

De Intel Iris-graphics zijn het bewijs dat de pc voor meer dan alleen academische doeleinden kan worden gebruikt. U kunt in uw vrije tijd video’s en films bekijken of zelfs een paar games spelen.

Connectiviteit van de Apple Mac mini MGEQ2LL/A

De Apple Mac mini MGEQ2LL/A kan zich aanpassen aan vrijwel elk type beeldscherm, toetsenbord en muis. U kunt geld besparen door de randapparatuur van een oudere computer te gebruiken. Sluit de mini gewoon op alles aan via HDMI en USB.

Daarover gesproken, de Thunderbolt 2 I/O is inbegrepen. Dit is de snelste en meest veelzijdige I/O-configuratie op elke desktop, ongeacht de grootte. U krijgt 20 Gbps-kanalen voor het overbrengen van gegevens tussen USB-apparaten.

De computer wordt aangedreven door een 4e generatie. dual-core Intel i5-processor met een basissnelheid van 2,8 GHz en een maximale snelheid van 3,3 GHz met Turbo Boost-technologie. 8 GB LDDR3 SDRAM-geheugen wordt geleverd met een snelheid van 1600 MHz.

Dit kleine ding zit niet alleen boordevol hardware, het zit ook boordevol handige software die u waarschijnlijk zult gebruiken. Als de machine eenmaal is ingesteld en klaar voor gebruik, zul je zien dat iTunes, iPhoto, Keynote, enz. allemaal wachten op je om te beginnen.

De Apple Mac mini MGEQ2LL/A is zo’n milieuvriendelijke computer (Energy Star gekwalificeerd) dat u bij gebruik daadwerkelijk geld bespaart op de elektriciteitsrekening. Op termijn zal het zichzelf terugbetalen!

Besparingen zijn mogelijk met het gebruik van Apple Mac couponcodes. Zoals bij elke kortingsbon, moet u de kleine lettertjes lezen. Bekijk de kortingsaanbiedingen van Apple Mac mini MGEQ2LL/A om te bepalen welke het beste voor u is.

Bron: George Botwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie