Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Apple MacBook Pro MPXT2LL/A Overzicht: een laptop met een helder beeldscherm en innovatief ontwerp

Als je op zoek bent naar een geweldige machine die zowel van binnen als van buiten mooi is, kun je echt niet fout gaan met zoiets als de Apple MacBook Pro MPXT2LL/A. Het opvallende 13,3-inch Retina-display is verbluffend en het toetsenbord is van volledige grootte. Deze notebook tilt prestaties en draagbaarheid naar een geheel nieuw niveau, met zijn krachtige processors, geavanceerde graphics, snelle opslag en meer. Het is zelfs gemaakt om energie te besparen bij het uitvoeren van lichte taken, zoals surfen op het web en e-mailen.

De macOS drijft de MacBook aan, zoals bij elke Apple-laptop. Dit besturingssysteem is ontworpen om naadloos samen te werken met de rest van het systeem en is zeer gebruiksvriendelijk. Het bevat alle meest bruikbare en populaire apps, van iCloud tot iTunes.

Hoewel je zeker genoeg opslagruimte krijgt voor je bestanden (256 GB PCIe SSD gesoldeerd), wordt de MPXT2LL/A ook geleverd met goede connectiviteitsopties waarmee je gegevens kunt verplaatsen tussen deze en externe opslagapparaten. De aansluitingen zijn onder andere twee USB-C/Thunderbolt 3-types en een koptelefoonuitgang. Ook is de iCloud erg handig voor opslag.

Het materiaal van de behuizing is van aluminium en het scherm is een 13,3-inch IPS-model met LED-achtergrondverlichting en een resolutie van 2560 x 1600 (WQXGA). De variabele verversingssnelheid van het scherm en het grote pixeldiafragma maken het energiezuinig. Het ondersteunt een breder scala aan kleuren dan de meeste andere laptopschermen die er zijn.

Bij dunne notebooks is er minder ruimte voor koeling. Met de Apple MacBook Pro MPXT2LL/A zijn er innovaties in het hele systeem verwerkt die ervoor zorgen dat warmte efficiënt wordt afgevoerd. De luchtstroom wordt verhoogd tijdens intensieve taken zoals het overbrengen van grote bestanden en het bewerken van video.

Apple MacBook Pro MPXT2LL/A-processor en batterij

Extra specificaties zijn onder meer een 7e generatie Intel Core i5-processor (2,3 GHz / dual core), 8 GB geheugen, Intel Iris Plus graphics (640) en een 720p-camera. De processor kan worden geüpgraded en met Turbo Speed ​​kan deze oplopen tot maximaal 3,6 GHz.

Gebruik de laptop langer dan normaal op batterijlading dankzij de superieure lithium-polymeerbatterij waarmee de machine is uitgerust. Het is een batterij van 54 Wh met een maximale looptijd van tien uur.

Krijg ook verbeterde video en audio, met de high-definition geluidsuitvoer en opname via geïntegreerde luidsprekers en dubbele microfoonarray. Noise-cancelling-technologie zorgt ervoor dat de audio altijd helder is, of je nu praat of luistert.

Samenvattend is de Apple MacBook Pro MPXT2LL/A een must-have voor iedereen die een hoogwaardige notebook wil. Het maakt niet uit of je een student, een professional of een gewone gebruiker bent, het biedt alles wat je nodig hebt om je werk (of entertainment) gedaan te krijgen.

Wilt u zo’n laptop voor de meest betaalbare prijs? Als dat zo is, blader dan naar Apple-kortingen en promotiecodes die momenteel geldig zijn. Leer hoe u kunt besparen op uw online aankoop met Apple MacBook Pro MPXT2LL/A kortingsaanbiedingen.

Bron: George Botwin

  • Gerelateerde Tags: