Apple’s grootste smartphone-lancering ooit – iPhone 8, zijn kenmerken en specificaties

Apple’s grootste smartphone-lancering ooit – iPhone 8, zijn kenmerken en specificaties

iPhone 8, het woord dat elke geest vult met opwinding, spanning en stijl. Met zoveel geruchten en nieuws over de iPhone 8, vraagt ​​iedereen zich af welke waar is en wat ze moeten geloven. Maar de waarheid komt naar je toe en vertelt je dat deze smartphone de grootste lancering van Apple ooit zal zijn.

En met zoveel gadgets die door Apple zijn gemaakt, weten we dat deze bewering waar zal zijn. De meeste mensen verwachten enorme veranderingen in deze volgende iPhone en vragen zich af welke functies deze zal hebben.

2017 zal worden gemarkeerd als de 10e verjaardag van de iPhone-serie, die oorspronkelijk op 9 januari 2007 werd aangekondigd door Steve Jobs en later op 29 juni werd uitgebracht. Ongetwijfeld vindt u enkele van de meest baanbrekende specificaties en functies in de iPhone 8 zoals Apple ze had bewaard voor het model van dit jaar.

Dit jaar worden er drie varianten gelanceerd en de verwachte datum is 12 september. Apple heeft zijn vorige mobiele telefoons op dinsdag gelanceerd en daarom verwachten de meesten van ons dat deze datum de datum zou zijn waarop mensen een glimp zouden opvangen van de verbluffende iPhone 8.

Hier zijn enkele van de slimste veranderingen en functies die Apple zal opnemen in de nieuwe smartphone die nog moet worden uitgebracht.

Het meesterwerk is volledig waterbestendig en is vrij onverwoestbaar, ongeacht alle situaties. Voor de meeste luxeliefhebbers zal het geweldig zijn om te weten dat Apple deze keer een zeer stijlvolle kleurvariant voor de mobiele telefoons heeft geleverd, afgezien van de gebruikelijke zilveren en zwarte kleuren.

“Blush Gold” is de nieuwe variant die mensen kunnen hebben in de prachtige iPhone 8 Smartphone. De kleurtint is genoemd met zo’n exotische combinatie van woorden die je niet kunt weerstaan. Alle varianten hebben een glazen behuizing wat hem nog stijlvoller en stijlvoller maakt dan alle andere eerdere iPhone’s.

Opvallende kenmerken verwacht van de Apple iPhone 8-

• Gorilla Glass 5, de meest duurzame en onverwoestbare bescherming die elke mobiel kan hebben

• Draadloze oplader, zodat opladen altijd gemakkelijk is

• Achtercamera met dubbele lens

• Activeer Siri, door lang op de aan/uit-knop te drukken

• Om de app af te sluiten, veegt u omhoog, wat resulteert in een kleiner animatie-effect

• Langer langwerpig display

• Kunstmatige intelligentie-chip

• Virtuele startknop

• Taptic Engine gebaseerd op 3e generatie

• Gebogen OLED-display

• Ontwerp van volledig glazen behuizing

Niet alleen dit, luxe liefhebbers zullen verschillende andere functies vinden die hen het gevoel zouden geven dat ze ’s werelds beste smartphone in hun hand hebben. De iPhone 8 is versierd met enkele van de briljante veranderingen die er niet waren in eerdere mobiele telefoons.

De aan / uit-knop kan worden gebruikt om op foto’s te klikken, omdat deze een dubbele functie heeft, namelijk de aan / uit-knop en de sluiterknop. Voor het geval je je grote telefoon van een hoogte van anderhalve meter laat vallen of zelfs meer ontspant, want deze geweldige smartphone is onverwoestbaar.

Met briljante A 11-chip is de kunstmatige intelligentie geavanceerder dan andere mobiele telefoons op de markt. Er wordt aangenomen dat Apple drie smartphones zal lanceren, waaronder iPhone 8 met 5,8 inch, iPhone 7s met 4,7 inch en iPhone 7s Plus met 5,5 inch.

De opslag van deze smartphone heeft alle mobiele telefoons verslagen, met de briljante varianten die kunnen worden geleverd met 64 GB, 256 GB en 512 GB. De prijs die wordt aangenomen voor de 64 GB-variant op instapniveau is $ 999, terwijl de andere twee $ 1099 en $ 1199 bedragen.

Het vlaggenschipapparaat van Apple zal naar verwachting ook worden genoemd als iPhone X, iPhone 10 of iPhone Pro, iPhone Air en zelfs iPhone-editie. De Apple Smartphone van dit jaar wordt de duurste van de serie en dit kan komen door de geheugenupgrade en het OLED-scherm.

De iPhone 8, die binnenkort wordt gelanceerd, heeft een sneller reactievermogen, meer vermogen en een beter stereogeluid. Een dunne balk zal het startscherm vervangen en het ontwerp van deze smartphone zal sterk verschillen van zijn voorgangers.

Met prachtige kleuren die verfijning toevoegen aan de Apple iPhone 8, zou niemand het kopen van deze prachtige luxe mobiel uitstellen.

Bron: Vishal Singh Jadon

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie