Artikel- en videomarketing voor meer Google AdSense-commissies

Artikel- en videomarketing voor meer Google AdSense-commissies

Er zijn veel redenen waarom veel mensen online de neiging hebben om te stoppen en Google AdSense op te geven. Meestal is het vanwege een gebrek aan marketingplan dat ze kunnen gebruiken om de winst te krijgen waarnaar ze op zoek zijn. Maar je moet weten dat je niet zo snel moet opgeven als je online een grote impact wilt maken.

Soms gaan dingen traag, vooral als je te maken hebt met een aantal marketingstrategieën die gericht zijn op groei op de lange termijn. Maar methoden voor direct verkeer, zoals betaalde advertenties, kunnen in uw voordeel werken, vooral als u de lay-out test op een site waarmee u inkomsten wilt genereren.

Soms kan dat directe verkeer een goede zaak zijn, omdat het u laat weten wat werkt en wat niet. Als u meerdere paginastijlen heeft die u wilt uitproberen en wilt zien welke het beste werkt – voordat u LIVE gaat met uw volledige gratis marketingcampagne… gebruik dan een betaalde advertentiebron zoals pay-per-click-advertenties. Voornamelijk Google AdWords.

Dus weet u hoe u verkeer naar uw site kunt krijgen om meer geld te verdienen met AdSense? Zo niet, dan wil ik u graag kort enkele technieken en strategieën laten weten om veel potentiële klanten naar uw site te halen. Dit zijn allemaal gratis methoden, dus u hoeft geen geld uit te geven. Dit is de eerste manier om gemakkelijk verkeer naar uw Google AdSense-site te leiden:

1) Artikelmarketing

Hoewel artikelmarketing niet zo populair is als een paar jaar geleden, is het nog steeds een effectieve strategie. Het ding over de gedachte is dat, als je een grote impact wilt hebben op je online bedrijf door gratis marketing te gebruiken, je VEEL artikelen moet schrijven. Ik heb het over 2000 tot 4000 artikelen – minimaal. Nadat u ze allemaal hebt geschreven, dient u zich online in bij de beste artikeldirectories en begint u verkeer te ontvangen.

Ik doe dit elke dag, het is een van mijn favoriete hobby’s en ik verveel me er niet mee. En als je de omzet en winst van artikelmarketing ziet binnenkomen, zul je je er ook niet vervelen. Marketing van het artikel is nog steeds effectief en ik gebruik het tot op de dag van vandaag nog steeds als een kampioen. Hier is nog een strategie om verkeer naar uw op AdSense gerichte site te leiden:

2) Videomarketing

Hoewel YouTube de “koning” van videomarketing is, zijn er nog andere goede sites. Er is Metacafe, Viddler en nog veel meer anderen. Maar YouTube spant de kroon. Het is de derde gerangschikte website op internet in termen van websiteverkeer, en u kunt er veel profijt van hebben.

Zorg ervoor dat je in elk van je video’s een URL naar je website onderaan de video hebt. En zorg er bij voorkeur voor dat u ze naar een squeeze-pagina leidt, zodat u de lead kunt vastleggen, en deze kunt opvolgen en om de paar keer per week terug kunt leiden naar uw site of blog.

Hoe meer terugkerend verkeer u op deze manier ontvangt, hoe meer terugkerende klikken u van uw AdSense-advertenties zult krijgen. Dit is heel eenvoudig, en het is iets dat u vandaag zou moeten implementeren.

Neem deze 2 tips en gebruik ze om vandaag nog promotie naar uw website te krijgen.

Veel succes met het verdienen van geld met Google AdSense.

Bron: Randall A Magwood

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie