Volledige afhandeling gebeurt via e-mail & telefoon info@sofie.be
Stuur Sofie een e-mail
info@sofie.be

Blog

Aspecten die startups ertoe aanzetten te investeren in de ontwikkeling van iPhone-apps

Een mobiele app is een belangrijk marketinginstrument geworden voor bedrijven in dit tijdperk van mobiliteit. Met zo’n reeks mobiele platforms wordt het echter een beetje intimiderend voor startups met beperkte budgetbeperkingen om te beslissen welke optie ze willen investeren in app-ontwikkeling. Dit is de reden waarom mensen vooral overwegen om apps te bouwen voor een enkel platform dat met beperkte middelen geweldige resultaten kan opleveren. Het is dus belangrijk voor bedrijven om een ​​gedetailleerd overzicht te hebben van de voordelen van beide platformen.

Android en iOS zijn de twee belangrijkste mobiele besturingssystemen die elk hun unieke kenmerken en functionaliteiten hebben. Met een grotere omvang van het genereren van inkomsten en een betere bruikbaarheid, geniet iOS echter meer voordeel ten opzichte van Android.

Veiligheid

Tegenwoordig vereisen mobiele applicaties een hoog beveiligingsniveau. Apps voor online winkelen, betalen en verschillende andere diensten dragen zeer vertrouwelijke informatie over via de servers. Hoewel dit feit in overweging wordt genomen, bieden iPhone-apps gebruikers uitgebreide functionaliteit. Het goedkeuringsproces van de App Store op het iOS-platform is zeer streng, wat de kwaadwillenden beperkt om er doorheen te komen. Apple heeft de meeste nadruk gelegd op de veiligheid van gebruikersinformatie, ongeacht de grootte of het type apparaten, en biedt dus meer veiligheid in vergelijking met Android-apparaten.

Compatibiliteit

Android ondersteunt via een reeks slimme apparaten op de markt. De iOS-apparaten zijn echter altijd gesynchroniseerd met elkaar. Dit helpt op zijn beurt de ontwikkelaars en bedrijfseigenaren om meer focus te leggen op ontwikkeling in plaats van op de compatibiliteit ervan op verschillende apparaten. Bovendien beheert Apple het iOS-software-ecosysteem en is als enige verantwoordelijk voor alle veranderingen daarin. Omdat het bedrijf al zijn apparaten zelf vervaardigt, genieten ze daarom van geïntegreerde controle over de software in vergelijking met Android OS. Bovendien heeft Android zich ingespannen om zijn functionaliteiten te upgraden, enorme opslagruimte toe te voegen en de processorsnelheid te verhogen, waardoor bedrijven applicaties boordevol functies kunnen ontwikkelen.

Grotere specificatie voor app-ontwikkeling

Het ontwikkelen van iPhone-apps biedt ontwikkelaars meer mogelijkheden om nauwkeurig te werken op een klein aantal iPads en iPhones. Integendeel, Android host meer dan 12000 apparaten op verschillende schermen, processors en versies. Experts raden klanten vaak aan een iPhone-app te ontwikkelen en deze te herhalen volgens de updates om de juiste feedback van gebruikers te krijgen.

Hoewel je met Android contact kunt maken met een breder publiek, is de iOS-gebruikersgroep loyaler en betrokken. Als startup met als belangrijkste doel om merken op de voorgrond te plaatsen voor het verhogen van de omzet, is het bouwen van een iPhone-app de ideale keuze.

Bron: Rob Stephen

  • Gerelateerde Tags: