AT&T 2wire 2701HG-B Basic DSL Wireless Gateway Setup

AT&T 2wire 2701HG-B Basic DSL Wireless Gateway Setup

Als u dit document leest, bent u waarschijnlijk op zoek naar hoe u uw nieuwe AT&T 2wire DSL-router kunt instellen. In dit document gebruik ik mogelijk een 2wire 2700HG-B draadloze router, maar deze tutorial kan zelfs van toepassing zijn op verschillende routers die 2wire levert aan AT&T. Het allereerste dat u moet doen bij het organiseren van uw 2-draads DSL-router, is de DSL-filters aansluiten op al uw telefoonaansluitingen, de plaats waar u een telefoon voorstelt. Op een van de vele DSL-filters is het het beste om een ​​tweelingfilter te zien dat Telefoon en DSL/HPNA aangeeft, op het facet dat zegt DSL/HPNA sluit een telefoonlijn aan op deze poort en sluit vervolgens het andere uiteinde van de telefoonlijn aan op de telefoon poort aan de achterkant van de 2wire DSL-router.

Nadat u de telefoonlijn had kunnen koppelen, sluit u een ethernetkabel aan op poort 1 van de router en sluit u vervolgens de andere afwerking van de ethernetkabel aan op uw pc. Nadat u de verbindingen hebt gemaakt tussen uw pc en het DSL-modem, en het modem en het DSL-filter. U kunt dan de energieadapter in de router steken en vervolgens de vermogensadapter in het stopcontact steken.

Zodra de 2-draads DSL-router opstart, is het het beste om een ​​onervaren licht te zien naast stroom, ethernet en DSL. Zodra u ziet dat deze lampjes onervaren worden op uw 2-draads router, kunt u het volgende doen door een online browser te openen die lijkt op Web Explorer. Nadat u uw webbrowser hebt geopend, zou u een venster moeten zien dat lijkt op het onderstaande. Zodra u dit venster ziet, drukt u op de volgende knop, die u vervolgens zou moeten vragen om de 2wire DSL setup tool.exe te verkrijgen.

Nadat u het 2-draads DSL-installatie-instrument hebt geïnstalleerd, zou het scherm voor authenticatie van de 2-draads gateway moeten openen. Selecteer gewoon de ja-knop. Nadat u uw 2-draads router mogelijk heeft geauthenticeerd, moet u een beheerderswachtwoord instellen op uw router. Ik raad aan om een ​​wachtwoord in te stellen met hoofdletters en kleine letters, met een paar cijfers om veiligheidsredenen. Dit wachtwoord is handig als u probeert instellingen in uw 2-draads router te wijzigen. Om vroeg of laat toegang te krijgen tot de router om instellingen te wijzigen, typt u 192.168.1.254 in uw internetbrowser.

Nadat u een wachtwoord in uw router hebt ingesteld, klikt u op de volgende knop om uw 2-draads modem bij AT&T te registreren. Nadat u uw router hebt geregistreerd, leest u de overeenkomst en klikt u op de knop Ik ga akkoord. Nadat u de overeenkomst met AT&T SBC Yahoo DSL hebt geaccepteerd, moet u een consumententitel en wachtwoord aanmaken in uw DSL-account. Om te beginnen met het organiseren van uw nieuwe persoonsidentificatie en wachtwoord, voert u uw vaste telefoonnummer in dat u van AT&T hebt gekregen.

Nadat je je nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord hebt aangemaakt, zal er nog een voortgangsweergave zijn en klik je op de knop Voltooien. Nadat u de ongeveer-stappen hebt voltooid, sluit u uw huidige browser af en start u uw computer opnieuw op, dit kan eventuele gemeenschapsproblemen oplossen. Nadat uw laptop opnieuw is opgestart, opent u uw internetbrowser en surft u samen met uw AT&T 2wire DSL-router op internet.

Als je bezig bent met port forwarding op je 2-wire router, open dan een webbrowser en typ 192.168.1.254 in de URL-adresbalk. Nadat u op de verzendknop hebt geklikt, moet een venster verschijnen dat lijkt op het onderstaande. Het wachtwoord dat u zojuist voor uw 2-draads router heeft aangemaakt, is het wachtwoord dat u hier gebruikt bij het wijzigen van de instellingen in uw 2-draads DSL-router.

Bron: Tim Zindren

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie