Auto-onderdelen verkopen en geld verdienen vanuit huis

Auto-onderdelen verkopen en geld verdienen vanuit huis

Veel mensen verdienen serieus geld door thuis auto-onderdelen te verkopen. Mijn man doet dit al een tijdje en hij vindt het geweldig! Ik sta er nog steeds versteld van hoe onaangeboord deze markt is. Misschien omdat je bij het verkopen van auto-onderdelen op het autokerkhof niet de hele tijd achter een computer zit?

Maar thuiswerken betekent niet altijd dat u online of gewoon vanaf uw computer geld verdient, vooral als u arbitrageovereenkomsten doet.

En er zijn duizenden mensen die online op zoek zijn naar goedkope auto-onderdelen. Waarom niet meedoen aan het spel en een van hun leveranciers van auto-onderdelen worden?

Dit is een zaak waarvoor je echt geen monteur of detailspecialist hoeft te zijn om echt geld te verdienen, vooral als je alleen te maken hebt met interieur- of exterieurrestauratieonderdelen of basismotoronderdelen.

Een hoofdsteun is bijvoorbeeld een hoofdsteun. Draai enkele onderdelen los en trek ze eruit. Deurpanelen zijn deurpanelen. Maak ze los van de scharnieren en haal ze eraf. Motoronderdelen zijn misschien wat lastiger, maar je kunt altijd op YouTube kijken wat de onderdelen zijn, wat ze doen en zelfs hoe je ze kunt verwijderen.

Maar zelfs in dit type bedrijf wilt u zich misschien specialiseren in een niche. Wat bedoel ik met een niche als het gaat om gebruikte carrosseriedelen? Vrij eenvoudig. Hier zijn enkele manieren om in een niche te duiken, gewoon door je te specialiseren…

  1. … in een bepaald merk en model voertuig
  2. … in sportwagens
  3. … in vrachtwagenonderdelen
  4. … in motoronderdelen
  5. … in carrosseriedelen aan de buitenkant
  6. … in onderdelen voor interieurrestauratie

Denk maar aan alle onderdelen die nodig zijn om een ​​voertuig te bouwen, of het nu een vrachtwagen of een auto is. Sommige onderdelen zijn zelfs uitwisselbaar tussen merken en modellen. Ik had bijvoorbeeld een nieuw voorspatbord nodig voor mijn Mercury Villager uit 2001. Wist u dat de Nissan Quest uit 2001 dezelfde carrosserie heeft als Mercury Villager uit hetzelfde jaar?

Zij doen! Dus mijn man nam de onderdelen van een afgedankte Quest en verving het spatbord en de koplamp op mijn Villager.

De bekerhouder in mijn Villager is ook gebarsten. Maar in plaats van die unit te vervangen, vond hij een smalle console met ingebouwde bekerhouders uit een Dodge SUV die perfect tussen de voorste kuipstoelen van onze Villager past. Dezelfde kleur en textuur als het interieur van onze auto; die console ziet eruit alsof hij bij ons busje is geleverd!

Dus nu hebben we drie “nieuwe” bekerhouders voorin en twee extra bekerhouders voor de achterbank, van een gebruikte Dodge-console van $ 10.

Je zult wat onderzoek op eBay moeten doen voordat je eropuit gaat en geld uitgeeft. Je kunt niet zomaar auto-onderdelen van een autokerkhof kopen en verwachten dat ze verkopen. Er zijn enkele stappen nodig om dit een winstgevend bedrijf aan huis te maken.

  1. Vraag eerst een prijslijst aan bij uw plaatselijke bergingsbedrijf. Zoek naar de goedkoopste onderdelen op de lijst.
  2. Zoek de onderdelen op eBay op en filter op Verkochte aanbiedingen. Neem een ​​gemiddelde van waar die onderdelen voor verkopen en kijk wat uw winstmarge is. Als het u bijvoorbeeld $ 10 gaat kosten om het onderdeel te kopen en het verkoopt gemiddeld $ 85 of meer, en er worden er veel verkocht, dan heeft u een winnaar.
  3. Houd er rekening mee hoeveel tijd en moeite u wilt steken in het verwijderen van de onderdelen van de voertuigen. Sommige onderdelen zijn vrij eenvoudig en je hebt maar een paar schroevendraaiers nodig. Andere onderdelen kunnen nogal lastig zijn, afhankelijk van of je te maken hebt met onderdelen voor binnen, buiten of onder de motorkap.
  4. Een ander ding om over na te denken is het weer! Hier aan de oostkust wordt het in de winter echt stormachtig. En in het voorjaar kan het behoorlijk modderig worden in de tuin. Dus je moet ervoor zorgen dat je je kleedt voor het weer – wees op alles voorbereid.

Bron: Karen S Musselman

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie