Autogadgets

Autogadgets

We brengen veel tijd door in onze auto’s; veel mensen beschouwen het gewoon als een manier om van punt “A” naar punt “B” te komen. Maar er zijn tegenwoordig een aantal geweldige gemakken en ronduit vermakelijke hi-tech gadgets op de markt. Deze gadgets zullen je car Kit niet van Knight Rider maken (nou ja, misschien wel), maar het artikel behandelt een paar punten om te overwegen, maar er zijn er natuurlijk veel meer.
 
HD-radio is een van de meest indrukwekkende en praktische gadgets die er zijn. Het biedt een enorme technologische voorsprong van wat we gewend zijn geraakt aan AM- en FM-radiostations naar wat nu digitale radio is. De kosten zijn allemaal aan de voorkant met de apparatuur, er zijn geen maandelijkse abonnementskosten, geen gesis geassocieerd met radio en nog veel meer stations om uit te kiezen.
 
FLIR-systemen ontwikkelde de PadZoekenIR om thermische beeldvorming te bieden die de zichtbaarheid ’s nachts vergroot. Het apparaat wordt weergegeven door een camera en stelt de bestuurder in staat om mensen, dieren of wat dan ook te zien tot op 2000 voet, wat veel verder is dan we momenteel in het donker zien. De coole gedachte is dat je die afstand kunt blijven zien door sneeuw, regen en sneeuw. Je kunt je voorstellen dat het ook door het leger is getest. Dit is een coole gadget, maar voor de prijs zul je moeten uitleggen waarom je het nodig hebt.
 
Garmin heeft een gratis download die alleen beschikbaar is op zijn nüvi GPS-systeem, het heet ecoroute. Ecoroute meet hoe milieuvriendelijk uw rijstijl is en geeft u een cijfer tussen 1 en 100, zodat u kunt zien hoe goed u het doet. Het geeft u realtime feedback, wat u idealiter tegelijk geld en het milieu bespaart.
 
De Koolatron compacte koeler geeft je een plek om die koude te zetten en ze koud te houden, of een broodje, of een… dit ding is een koelkast voor je auto! Het is ontworpen om op een krappe plaats te passen, zoals tussen stoelen of achter een van hen. Het wordt aangesloten op uw sigarettenaansteker en houdt voedsel 40 graden koeler dan de buitentemperatuur.
 
Als iemand nu gewoon een autofornuis kan maken dat bij de koelkast past, zouden we allemaal klaar zijn, voorlopig zullen we ons tevreden moeten stellen met het bakken van eieren op de motorkap. In een later artikel zal ik enkele van de coole spionagegadgets bekijken die op de markt verkrijgbaar zijn.

Bron: Tab Pierce

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie