Autoresponders – Het geheime hulpmiddel van succesvolle internetmarketeers

Autoresponders – Het geheime hulpmiddel van succesvolle internetmarketeers

Autoresponders sturen automatisch een reeks vooraf geschreven promotionele of educatieve e-mails op basis van een schema dat u instelt. Autoresponders volgen ook de klikken en gebruikersactiviteit in de hoofdtekst van de e-mail. Succesvolle internetmarketeers gebruiken autoresponders om hun online business te automatiseren.

Wanneer een internetmarketeer de verkoop van zijn nieuwe product of diensten wil stimuleren, sturen ze een e-mail naar hun klantenlijst en introduceren ze hun nieuwe product of dienst. De meeste van hun abonnees in de e-maillijst zullen, als ze een relatie met hen hebben opgebouwd, meestal binnen de eerste of twee e-mails een aankoop doen. De rest van de e-mailabonnees ontvangen een andere reeks e-mails die op maat zijn gemaakt om hun kooptemperatuur te verhogen. Deze abonnees hebben enige tijd nodig om hun interesse en vertrouwen (evenals motivatie) op te bouwen om hun geld te investeren in wat de internetmarketeer probeert te verkopen.

Autoresponders maken het een internetmarketeer gemakkelijk om zijn grote aantal prospects toe te voegen aan de e-maillijst van autoresponders. Het is ook mogelijk om een ​​enorme e-maillijst op te bouwen wanneer abonnees zich aanmelden voor hun e-maillijst. Autoresponders zullen de internetmarketeers helpen te begrijpen wat hun abonnees motiveert om actie te ondernemen. Zodra de internetmarketeer zijn abonnees in verschillende groepen verdeelt, is het voor hem/haar gemakkelijker om aangepaste e-mails naar verschillende groepen te sturen. De abonnees in een bepaalde groep kunnen elk product kopen dat de eerste hype rond het product hoort. Sommige andere abonnees zoeken hoe ze dingen kunnen krijgen die weinig of geen geld kosten.

Als autoresponders nieuw voor u zijn, probeer dan te investeren in een autoresponderservice zoals aweber.com of GetResponse.com. U kunt altijd technische assistentie krijgen als u eenmaal een betalende klant bent (de meeste bieden ook beperkte technische ondersteuning voor de gratis proefaanbiedingen – omdat ze willen dat u een betalende abonnee wordt)! De medewerker van de klantenservice zal u stap voor stap begeleiden bij het opzetten van uw abonneelijst en eerste campagnes.

Deze autoresponderservices zullen ook talloze video’s bevatten die u veel zullen leren over e-mailmarketing. Zorg ervoor dat u de klantenondersteuning vraagt ​​naar een aanstaande webinar-training met betrekking tot e-mailmarketing die zij hosten. De autoresponder-services geven bijna elke maand webinar-trainingen en het is een geweldige kans om meer te leren over intermentmarketing en e-mailmarketing.

De meeste mensen geven hun e-mailadres niet zoals vroeger, dus u moet uw klanten iets waardevols bezorgen in ruil voor hun e-mails. Als iemand op zoek is naar tips om af te vallen, bied hem dan een informatieve video of e-book aan met de titel “Los elke week 2 pond af door elke ochtend zelfgemaakte sap te drinken” of iets dergelijks. Je moet iets aanbieden dat voor hen gemakkelijk klinkt om te doen met fantastische resultaten. OPMERKING: wees eerlijk in uw beweringen! Bied geen buitensporige claim op succes. Zoiets als: “Slik deze ene pil elke nacht, slaap 18 uur per dag en verlies 900 pond in één maand – gegarandeerd!” Je zult er gek uitzien; je ziet eruit alsof je liegt (wat je ook bent) en je zult waarschijnlijk in de nabije toekomst in de problemen komen met de autoriteiten!

Als u een oplossing biedt die de klant nu gemakkelijk kan implementeren en de klant (die te zwaar is) het potentieel in uw product ziet (omdat hij/zij zo snel mogelijk met minder inspanning wil afvallen, ), kunt u ze misschien overtuigen om uw product eens te proberen.

Dit betekent dat u een effectieve opt-in-pagina moet hebben voor uw nieuwe klanten. Om dit te doen, moet u uw onderzoek in uw niche doen en ontdekken wat hen drijft; wat hun grootste behoefte is; wat de motivatie is om zelfs maar naar uw product te zoeken. Als u eenmaal weet wat hen drijft, kunt u de kennis die u leert gebruiken om uw product aan hen te verkopen. Onthoud dat u waarde MOET leveren aan uw klant. Als u geen waarde levert aan uw klant (of wat uw klant ziet als waarde), krijgt u binnenkort te maken met veel terugbetalingen en wordt uw reputatie geruïneerd.

Zorg ervoor dat de eerste e-mail die u naar uw potentiële klant stuurt, altijd informatief is en helpt bij het oplossen van het probleem waarmee hij/zij wordt geconfronteerd. Maak je eerste twee e-mails zo dat de lezer zou merken dat je ze echt probeert te helpen. Schrijf in je derde e-mail over het product dat je verkoopt. Als u een filiaal van het product bent, moet u altijd uw eigen mini-verkooppagina maken, omdat de verkooppagina’s van de producteigenaren vaak worden gegeneraliseerd om klanten in een brede niche te bedienen. Als u kernproblemen kunt vinden waarmee de klanten worden geconfronteerd, maak dan een mini-verkooppagina aan en concentreer uw verkoopbrief alleen op dat probleem. Zodra ze zich hebben aangemeld voor uw e-maillijst, stuurt u ze naar de verkooppagina van het aangesloten product dat u promoot.

Om succesvol te zijn in internetmarketing moet u uw verkeersbronnen voortdurend verbeteren en nieuwe vinden. U moet ook leren uw e-mails op zo’n manier te schrijven dat u vertrouwen en respect genereert in de ogen van uw klanten; wek interesse in uw product en maak uw potentiële klant klaar om een ​​aankoop van uw product of diensten te doen.

Onthoud deze ene regel: lever ALTIJD EERST waarde voor uw klant! Alleen dan wordt u uiteindelijk financieel beloond. Als u zich eerst op het geldaspect concentreert, zult u meestal verliezen wat u wilde bereiken.

Bron: Robert Thibodeau

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie