Basisprincipes van Bitcoin

Basisprincipes van Bitcoin

Voor iemand die niet bekend is met Bitcoin, is de eerste vraag die in je opkomt: “Wat is Bitcoin?” En een andere veelgestelde vraag die vaak wordt gesteld, heeft betrekking op de Bitcoin-prijs. Het begon met minder dan 10 cent per Bitcoin bij de introductie begin 2009. Sindsdien is het gestaag gestegen en schommelt het onlangs rond de $ 4000 per Bitcoin. Dus wat betreft de Bitcoin-waarde of de Bitcoin-koers, dit is een zeer opmerkelijke waardering van de waarde en heeft de afgelopen acht jaar vele, vele miljonairs gecreëerd.

De Bitcoin-markt is wereldwijd en de burgers van China en Japan zijn samen met andere Aziatische landen bijzonder actief geweest in de aankoop ervan. Onlangs heeft de Chinese regering echter in Bitcoin-nieuws geprobeerd haar activiteiten in dat land te onderdrukken. Die actie dreef de waarde van Bitcoin voor een korte tijd naar beneden, maar het schoot snel terug en is nu dicht bij zijn vorige waarde.

De Bitcoin-geschiedenisgrafiek is erg interessant. De maker was een anonieme groep briljante wiskundigen (die het pseudoniem Satoski Nakamoto gebruikten) die het in 2008 ontwierpen als ‘virtueel goud’ en de eerste Bitcoin-software uitbrachten begin 2009 tijdens het hoogtepunt van de economische crisis in de VS. Ze wisten dat om blijvende waarde te hebben, het net als goud een eindige voorraad moest hebben. Dus bij het maken ervan hebben ze het aanbod beperkt tot 21 miljoen Bitcoin.

Bitcoin-mining verwijst naar het proces waarmee nieuwe Bitcoin wordt gemaakt. Met conventionele valuta beslist de overheid wanneer en waar deze wordt gedrukt en verspreid. Met Bitcoin gebruiken “mijnwerkers” speciale software om complexe wiskundige problemen op te lossen en krijgen in ruil daarvoor een bepaald aantal Bitcoins.

Een vraag die zich dan voordoet, is of Bitcoin-mijnbouw de moeite waard is. Het antwoord is NEE voor de gemiddelde persoon. Het vereist zeer geavanceerde kennis en een krachtig computersysteem en deze combinatie van factoren maakt het onbereikbaar voor de massa. Dit geldt nog meer voor bitcoin mining 2017 dan in voorgaande jaren.

Velen vragen zich af, wie accepteert Bitcoin? Deze vraag wordt op verschillende manieren gesteld, wat zijn winkels die bitcoin accepteren, wat zijn websites die bitcoins accepteren, wat zijn sommige retailers die bitcoin accepteren, wat zijn sommige plaatsen die bitcoin accepteren en waar kan ik bitcoin uitgeven.

Steeds meer bedrijven beginnen de waarde in te zien van het accepteren van cryptocurrencies als een geldige betalingsoptie. Enkele grote bedrijven die dat wel doen, zijn DISH-netwerk, Microsoft, Expedia, Shopify-winkels, Newegg, Payza, 2Pay4You en anderen. Twee grote holdouts op dit moment zijn Walmart en Amazon.

Ethereum is de sterkste rivaal van Bitcoin op de markt voor cryptovaluta en velen vragen zich af wat Bitcoin versus Ethereum is. Ethereum werd medio 2015 gecreëerd en heeft enige populariteit gewonnen, maar staat nog steeds ver achter op Bitcoin in gebruik, acceptatie en waarde.

Een vraag die vaak naar voren komt, heeft vaak betrekking op Bitcoin-zwendel. Deze auteur heeft een vriend die een aankoop deed bij een bedrijf dat 1-2% groei per dag beloofde. De website van het bedrijf vermeldde geen contactgegevens en na een paar maanden verdween de website gewoon op een dag en mijn vriend verloor al het geld dat hij had geïnvesteerd, wat enkele duizenden dollars was.

Je moet weten hoe je Bitcoins kunt kopen, hoe je Bitcoin kunt kopen of hoe je Bitcoin met creditcard kunt kopen om te beginnen. Coinbase is een zeer populaire site om dit te doen. Hun vergoeding is 3,75% en de kooplimiet is $ 10.000 per dag. Dit zou waarschijnlijk de gemakkelijkste manier zijn om bitcoins te kopen.

Anderen willen graag Bitcoin kopen met pinpas. Coinbase biedt deze service ook en heeft duidelijke stapsgewijze instructies over hoe u verder moet gaan met uw bankpas of creditcard.

Er zijn mensen die Bitcoin direct willen kopen. Dit kan worden gedaan bij Paxful, Inc. en kan worden gedaan via W. Union of een creditcard/betaalpas.

Andere veelgestelde vragen die naar voren komen, zijn wat de beste manier is om Bitcoins te kopen, de beste manier om bitcoins te krijgen of waar u bitcoins online kunt kopen. De gemakkelijkste manier is waarschijnlijk om het te kopen via een digitale activa-uitwisseling zoals de eerder genoemde Coinbase. Het openen van een rekening bij hen is pijnloos en zodra u uw bankrekening aan hen koppelt, kunt u vrij gemakkelijk Bitcoin kopen en verkopen. Dit is waarschijnlijk ook de beste plek om Bitcoins te kopen.

Men moet weten wat een Bitcoin-portemonnee is en hoe deze te gebruiken. Het is gewoon het Bitcoin-equivalent van een bankrekening. Hiermee kunt u Bitcoins ontvangen, opslaan en naar anderen verzenden. Wat het doet, is een verzameling Bitcoin-privacysleutels opslaan. Meestal is het versleuteld met een wachtwoord of anderszins beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Er zijn verschillende soorten digitale portemonnees om uit te kiezen. Met een webportemonnee kunt u Bitcoin verzenden, ontvangen en opslaan via uw webbrowser. Een ander type is een desktop wallet en hier wordt de wallet software direct op je computer opgeslagen. Er zijn ook mobiele portemonnees die zijn ontworpen voor gebruik door een mobiel apparaat.

Een vraag die af en toe naar voren komt, is die van Bitcoin-aandelen of hoe u Bitcoin-aandelen kunt kopen. Verreweg de meest gebruikelijke manier om op dit gebied verder te gaan, is om Bitcoin rechtstreeks te kopen en niet de aandelen ervan.

Er is één entiteit genaamd Bitcoin Investment Trust, een investeringsfonds dat is ontworpen om de marktstroom van Bitcoin te volgen. Sommige analisten noemen dit echter een riskante manier om betrokken te raken bij deze markt.

De Bitcoin-wisselkoers USD is een nauwlettend gevolgde benchmark, zowel op dagelijkse basis als op lange termijn in de afgelopen 8 jaar sinds de introductie op de financiële wereldmarkt. Een populair bedrijf dat het meest actuele tarief in Bitcoin-waardering ontvangt, is XE. Ze tonen de waardering van Bitcoin naar USD en ook de volledige Bitcoin-prijsgrafiek, de Bitcoin-waardegrafiek en de Bitcoin naar USD-grafiek. Als u vraagt: “Hoeveel kost één Bitcoin?” u zult het altijd weten van hun continu bijgewerkte grafieken.

Soortgelijke vragen die op dit gebied aan de orde komen, hebben betrekking op de geschiedenis van de bitcoin-koers, de live bitcoin-prijsgrafiek, de bitcoin-naar-dollar-wisselkoers, de bitcoin-dollargrafiek en de bitcoin 5-jarengrafiek. Ook de eerder genoemde website, xe, is een goede bron voor antwoorden op deze vragen.

Met betrekking tot Bitcoin-contanten, dwz. om USD te krijgen van de verkoop van Bitcoin, Bitwol is een bedrijf waarmee u dit kunt doen. WikiHow is een ander bedrijf dat u door dit proces zal leiden.

De geprojecteerde waarde van Bitcoin is een onderwerp dat vaak wordt besproken. In januari 2015 was de prijs van één bitcoin $ 215. Momenteel is het ongeveer $ 5000. Dit is een fenomenale toename en een die veel verder gaat dan wat de meeste experts op dat moment hadden verwacht. Bij het beoordelen van voorspellingen van experts over de hele wereld lijkt een algemeen antwoord te zijn dat de topwaarde zich zal vestigen op ongeveer $ 10.000 en een expert zelfs een waarde van $ 100.000 voorspelde.

Bron: Steve Allen

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie