Beginnen met beleggen zonder geld

Beginnen met beleggen zonder geld

Er is letterlijk overal geld. Als het om beleggen gaat, weten we soms niet waar we moeten beginnen. Er zijn tal van investeringen om uit te kiezen, maar het kiezen van de beste is niet eenvoudig. En wat doe je als je het gevoel hebt dat je om te beginnen weinig tot geen geld hebt?

Laten we het eerst hebben over de verschillende beschikbare apps om aan de slag te gaan! Wist je dat je al met weinig geld aan de slag kunt? Ik heb deze app gedownload en ik kreeg $ 7 aan gratis aandelen. Ik koos voor Tesla, dus ik begon met $ 7 in Tesla. Toen deelde ik die app met vrienden zoals jij, en in minder dan een week heb ik $ 183,87 in Apple, Tesla, Amazon, Beyond Meat, Peloton en nog veel meer! IK HOU ERVAN! En ik heb geen geld opzij gezet.

Er is nog een app waarmee ik beloningen verdien in aandelen, gewoon door hem te gebruiken om mijn rekeningen te betalen. Er zijn echt zoveel mogelijkheden met beleggen! Zelfs apps waarmee je bitcoin kunt minen, helemaal gratis! Ik deel ze onderaan dit artikel met je.

Laten we het dus hebben over het belang van SAMENGESTELDE rente!

Een zeer goede plaats om te beginnen is met samengestelde rendementen. Dit zijn uw inkomsten nadat u hebt geïnvesteerd en vervolgens opnames nadat u oud of gepensioneerd bent en niet langer afhankelijk bent van de markt. Met compounding kun je je nestei stapsgewijs opbouwen.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u samengestelde rendementen wilt maken. De belangrijkste reden is dat deze investeringstechniek het mogelijk maakt om het nestei stapsgewijs te bouwen. Dit betekent dat u in plaats van het hele bedrag van de markt te nemen bij pensionering, in de loop van de tijd 10% rendement kunt behalen om uw nestei te maken. Dit geeft u meer geld wanneer u het het meest nodig heeft, en stelt u in staat om van te leven. Dat is echt het idee achter compounding. Je zou kunnen leven van je nestei als je het geld niet meer voor jezelf nodig hebt, maar je kunt je nestei blijven bouwen.

Een andere belangrijke reden om je op compounding te concentreren, is dat je een groter percentage van je geld krijgt bij de eerste storting. Het is belangrijk om te beginnen met een aanzienlijk bedrag om mee te beginnen. Als je eenmaal een goed rendement hebt behaald, kun je daarop voortbouwen en blijven toevoegen terwijl je nestei groeit, en je zult je nestei ook niet verliezen als je geen ijverige deponeer bent.

Het is jammer dat veel mensen niet goed aan de slag gaan als ze niet weten waar ze mee bezig zijn. Dit gebeurt wanneer mensen nog niet in staat zijn om een ​​grote stap voorwaarts te zetten wanneer ze net beginnen. Ze hebben de neiging om op een zijspoor te raken en blijven niet in de goede richting investeren. Door klein te beginnen, bouw je je kennis op. Dit zal helpen om de grote sprongen voorwaarts te maken.

Er zijn manieren om samengestelde rendementen te maken. Een daarvan is door de call-opties te kopen. Dit zijn het recht dat u tegen een bepaalde prijs kunt verkopen. U krijgt direct rendement op uw eerste storting. U kunt uw rendement in de loop van de tijd ook samenstellen door deze methode te gebruiken.

Bron: Amy Jo Honey

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie