Beginnersgids: Shopify versus Woocommerce – wat is een superieur platform?

Beginnersgids: Shopify versus Woocommerce – wat is een superieur platform?

Een nieuw bedrijf starten, om het e-commerceplatform te selecteren waarop verward is tussen Shopify en WordPress? Dit artikel bespreekt twee van de meest populaire e-commerceplatforms op de markt met de beste voor- en nadelen op de markt.

Elke dag ontstaan ​​er veel nieuwe industrieën en ze willen hun eigen e-commerce websites hebben voor een goede en comfortabele service.

Dus vind je het leuk dat die platforms de algemene vraag kiezen? Moet ik de vergoeding betalen? Kan ik deze producten verkopen? En nog veel meer heb ik geprobeerd om bijna alle gebruikelijke vragen met betrekking tot Shopify en WordPress (WooCommerce) te beantwoorden.

Om bovenstaande vragen te beantwoorden, kijken we eerst naar het platform en vergelijken we highlights daarvan. Hangt het af van uw persoonlijke behoeften, hoe uw markt zou moeten zijn en wat uw behoeften zijn?

Wat is de behoefte van een e-commerceplatform?
Naast persoonlijke behoeften zijn er enkele dingen die basisvereisten zijn voor een e-commercesite. Deze belangrijke factoren helpen u bij het bepalen van het beste e-commerceplatform.

Makkelijk te gebruiken

Kosten: Het belangrijkste aspect De kosten van het opzetten van een e-commerce winkel.

Functies

Payment Gateway: Er moet een naadloze verbinding zijn met meerdere betalingsgates.

Add-ons: het platform moet kunnen worden geïntegreerd met verschillende tools van derden.

Ondersteuning: Klantenondersteuning wanneer u problemen ondervindt in uw winkel.

Overzicht: Shopify versus WooCommerce
Voordat we de twee populairste e-commerceplatforms op internet vergelijken met onze diepgang, is het belangrijk dat we de basis bespreken en benadrukken hoe deze platforms eruit komen te zien.

Wat is Shopify?
Shopify is een alles-in-e-commerceplatform dat vereist dat je online websites maakt, betalingen accepteert en je zorgen maakt over de technische aspecten van het beheren van je voorraad vanaf een enkel forum, webhosting., Beveiliging, caching, enz.

Wat is WooCommerce?
WooCommerce is een open source e-commerce plug-in ontworpen voor WordPress. Hierdoor kunt u profiteren van het krachtigste contentmanagementsysteem (CMS) en het gebruiken om een ​​online winkel te runnen. Vanwege het open-source karakter kunt u elk aspect van uw winkel aanpassen en eenvoudig aangepaste extensies maken.

De beslissing om tussen twee platforms te kiezen, hangt af van het niveau van uw behoeften en vaardigheden.

WooCommerce vs Shopify: wat is het beste e-commerceplatform?
Shopify en WooCommerce zijn beide krachtige platforms om uw e-commerce winkel te starten. Het gaat echt om uw persoonlijke vaardigheden en voorkeuren.

Shopify is heel gemakkelijk te gebruiken. U hoeft niets te installeren en u kunt snel beginnen, het is eenvoudig om uitbetalingen in te stellen en het is gemakkelijk om tariefplannen te begrijpen.

Het nadeel van Shopify is dat je niet alles volledig in de hand hebt. Uw kosten kunnen hoger zijn met transactiekosten, add-ons en integratie. Uw upgrade-optieplannen zijn beperkt om te kiezen, en zodra u groeit, kunt u het salaris niet ten koste van alles beheren.

WooCommerce is open source en geeft je volledige controle over je website. Met WooCommerce zijn dit hele lage kosten om online winkels te starten bij deze WooCommerce hostingbedrijven.

Nadeel is dat je de software moet onderhouden. Het komt met een leercurve. Miljoenen beginners gebruiken het echter al en ze worden erg snel in de leerfase.

Als u op zoek bent naar een kosteneffectieve oplossing en u wilt volledige controle over uw online winkel, dan is WooCommerce het beste platform voor u.

Als je iets wilt doen dat totaal onzeker is, dan heb je oneindige schaalbaarheid, Shopify is een geweldig platform voor jou.

We hopen dat dit artikel je helpt om Shopify te vergelijken met WooCommerce-professionals en professionals. U kunt op onze website ook zien hoe u de beste websitemaker kiest.

Als je dit artikel leuk vond, abonneer je dan op ons YouTube-kanaal voor de WordPress-videozelfstudie. U kunt ons ook vinden op Twitter en Facebook.

Bron: Dharmesh Kumar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie