Beginnersgids voor het bezitten van Bitcoin-cryptocurrency

Beginnersgids voor het bezitten van Bitcoin-cryptocurrency

Bitcoin Cryptocurrency zoemt over de hele wereld, of u nu op internet of in andere media bent. Het is een van de meest opwindende en gekste dingen die zijn gebeurd die pas in de afgelopen jaren zijn ontstaan. Wat nog belangrijker is, u kunt een geweldig rendement behalen door bitcoins te verhandelen of u kunt het voor een lange termijn houden.

U hoort misschien over aandelen, grondstoffen, forex en nu een nieuwe valuta genaamd Bitcoin-handel die een grote invloed heeft op ons leven. In deze beginnershandleiding voor Bitcoin-cryptocurrency maak je kennis met het ABC van Bitcoin.

Over Bitcoin-cryptocurrency

De opkomst van Bitcoin is nog steeds niet bekend, maar in oktober 2008 werd een paper gepubliceerd onder het pseudoniem Satoshi Nakamoto uit Japan. Zijn identiteit is nog steeds onbekend en er wordt aangenomen dat hij vanaf september 2017 ongeveer een miljoen bitcoins had met een waarde van meer dan $ 6 miljard USD.

Bitcoin is een digitale valuta die in de volksmond bekend staat als cryptocurrency en is vrij van enige geografische grens. Het wordt door geen enkele overheid gereguleerd en u heeft alleen een internetverbinding nodig. Als nieuweling kan Bitcoin-technologie u in de war brengen en een beetje moeilijk om erover te weten. Ik zal je echter helpen om het dieper te graven en hoe je ook op je gemak je eerste Bitcoin-handel kunt doen.

Bitcoin Cryptocurrency werkt op blockchain-technologie, een digitaal grootboek dat door iedereen ter wereld wordt gedeeld. U vindt uw transacties hier wanneer u Bitcoin-handel doet en iedereen kan het grootboek gebruiken om het te verifiëren. De uitgevoerde transactie zal volledig transparant zijn en wordt geverifieerd door blockchain. Bitcoin en andere cryptocurrency zijn de onderdelen van blockchain en zijn een geweldige technologie die alleen op internet draait.

Sleutelbegrippen met betrekking tot Bitcoin-cryptocurrency

Voordat u klaar bent om uw eerste Bitcoin te bezitten, is het beter om de belangrijkste termen met betrekking tot bitcoins te kennen. Het wordt ook wel BTC genoemd, wat een onderdeel is van bitcoin en 1 bitcoin is gelijk aan 1 miljoen bits. Met de opkomst van bitcoins evolueerden ook enkele andere alternatieve cryptocurrencies. Ze worden in de volksmond Altcoins genoemd en omvatten Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Ripple (XRP), Monero (XMR) en vele anderen.

XBT en BTC zijn dezelfde dingen en worden vaak afgekort voor bitcoin. Mijnbouw is een andere term die veel wordt gebruikt en het is eigenlijk een proces dat wordt uitgevoerd door computerhardware voor de Bitcoin-netwerken.

Dingen die u kunt doen met Bitcoin

U kunt bitcoin verhandelen, transacties uitvoeren, accepteren en opslaan. Je kunt het naar je vrienden sturen, een vriend opvragen en het opslaan in je digitale portemonnee. Zelfs nu kun je je mobiel/DTH direct opwaarderen door te betalen via bitcoin.

De transactiekosten zijn laag in vergelijking met PayPal, creditcards en andere online tussenpersonen. Bovendien beschermt het ook uw privacy die tijdens het gebruik van creditcards op internet kan lekken. Het is extreem veilig en niemand kan munten in beslag nemen of stelen. Door de transparantie in het systeem is het ook niet mogelijk om te manipuleren vanwege het gedeelde grootboek. U kunt de transactie overal en op elk moment verifiëren.

De vraag zal waarschijnlijk toenemen, aangezien de totale productie van bitcoins beperkt zal blijven tot slechts 21 miljoen. Japan heeft het al gelegaliseerd en andere landen kunnen het binnenkort volgen en de prijs kan verder stijgen.

Ik zal de komende dagen meer over Bitcoins in detail bespreken, waar je geweldige dingen over bitcoin-handel zult leren. U kunt uw mening becommentariëren en alles vragen wat relevant is voor bitcoins.

Als je deze beginnershandleiding voor Bitcoin Cryptocurrency nuttig vond, deel en like hem dan op sociale netwerken.

Bron: Ratan Kumar

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie