Beheer uw sociale media met Socialmod

Beheer uw sociale media met Socialmod

Social media gaat over luisteren en betrokken zijn, en negatieve feedback mag niet worden gecensureerd omdat u geen negatieve dingen over uzelf of uw bedrijf wilt horen. Klanten reageren niet goed op censuur en u zou een nog groter probleem kunnen creëren voor uzelf en uw bedrijf. Publicatie op sociale media moet dus worden gemodereerd.

Socialmod biedt u een platform zodat u uw website sociaal kunt modereren. Deze applicatie kan worden geïnstalleerd op uw website of de website van uw bedrijf waarvoor u werkt, afhankelijk van wat van toepassing is. Socialmod biedt superieure privacy- en veiligheidscontrole, zodat uw website geen persoonlijk identificeerbare inhoud bevat.

Socialmod zorgt ervoor dat de media-elementen, zoals een video of een foto, die op uw site worden geüpload, volledig auteursrechtelijk beschermd zijn, aangezien het unieke algoritme de publicaties op uw website bijhoudt. Socialmod biedt een robuust rapport en verwijdert procedures zodat aanstootgevend materiaal kan worden gemarkeerd door u of de leden van de gemeenschap aan wie u de gematigdheidslak hebt verleend. “Bescherming van gebruikers” – de belangrijkste reden voor moderatie van sociale media is een activiteit die Socialmod uitstekend doet.

U kunt uw eigen community maken en de leden van uw community modereren. Met het unieke algoritme van Socialmod kunt u alle aanstootgevende inhoud van uw website verwijderen voordat deze naar de moderators wordt verspreid.

Dit zorgt voor een betere administratieve controle over uw site. De privacy- en beveiligingsproblemen met betrekking tot de gepubliceerde inhoud op uw site worden ook goed aangepakt door Socialmod. Het is gemakkelijk te gebruiken en uitgerust met waardevolle analytische toepassingen die zorgen voor een betere monitoring van de gepubliceerde inhoud op uw website.

Kenmerken van Socialmod

  1. Het zijn gemakkelijk te gebruiken en waardevolle analysewidgets zoals “Analytics Dashboard” die u helpen bij het controleren van items die moeten worden gemodereerd en de succesvolle en mislukte moderaties.
  2. Socialmod gebruikt “Mechanical Turken” om de moderatie-activiteiten uit te voeren. Elk van de gepubliceerde inhoud wordt minstens drievoudig onderzocht. Door deze controle wordt een unaniem besluit bereikt en worden de moderatieplannen dienovereenkomstig automatisch aangenomen.
  3. U kunt zelf een community van vertrouwde leden modereren of creëren en hen moderatiemogelijkheden verlenen.
  4. De inhoud die moet worden gemodereerd, wordt weergegeven in de vorm van een lijst met hun miniaturen waarmee u snel een overzicht kunt krijgen en u uw acties dienovereenkomstig kunt synchroniseren.
  5. Met “Batch Moderate” kunt u snel een groot aantal gepubliceerde inhoud modereren en het proces versnellen.
  6. U kunt om de suggestie vragen en de items die moeten worden gemodereerd ook doorverwijzen naar andere moderators, ongeacht of deze inhoud in overeenstemming is met de statuten.
  7. Het is ingebed met unieke algoritmen die automatisch de inhoud schrappen die een bepaald aantal negatieve stemmen heeft gekregen van de leden van uw community.

Bron: Ravindra Misal

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie