Bekijk films en meer op de Sony Xperia U

Bekijk films en meer op de Sony Xperia U

Bekijk films en meer op de Sony Xperia U, waarop de Video Unlimited-applicatie vooraf is geladen en klaar is om je favoriete programma’s of recente blockbuster-films te downloaden. Luister ook naar je muziek met perfecte helderheid en speel games van consolekwaliteit op dit indrukwekkende toestel.

De telefoon heeft een 3,5-inch TFT-aanraakscherm dat perfecte helderheid biedt met zijn Mobile BRAVIA-engine-technologie en QWERTY-toetsenborden op het scherm. Het biedt ook het vastleggen van screenshots, wat op verschillende manieren nuttig kan zijn. Via dit krachtige scherm kun je genieten van films en tv dankzij het Sony Entertainment Network en PlayStation Certified-gaming binnen handbereik, en waar je ook bent. Gebruik voor nog beter zicht de DLNA-verbinding om de telefoon draadloos te verbinden met een HD-televisie met groot scherm en geniet van een groter beeld van deze kleine en goed uitziende smartphone.

De Xperia U biedt een 5 megapixel camera vergezeld van zowel autofocus en een LED-flitser, samen met een indrukwekkende 16 keer digitale zoom. Het bevat ook 3D Sweep Panorama en gezichtsdetectie voor perfecte foto’s, terwijl je ook geweldige videoclips kunt maken in 720 pixel High Definition, en ze terug kunt kijken op het scherm van de telefoon of een alternatief zoals vermeld. U kunt foto’s ook rechtstreeks synchroniseren met apparaten zoals uw pc met de USB 2.0 (high speed) verbinding en draadloos in de buurt via Bluetooth. De handset biedt ook geweldige communicatie met tekst- en multimediaberichten die eenvoudig worden gemaakt, evenals e-mail. Als alternatief kunt u ook verbinding maken met vrienden en anderen via de geïntegreerde sociale netwerken, waaronder Timescape met respectievelijk Twitter en Facebook in Xperia 2.0.

Net als bij andere handsets, zoals de Sony Xperia S, kunt u alle muzieknummers die u uploadt en downloadt naar uw handset sorteren in de vooraf geladen muziekspelertoepassing en genieten van tracklijsten op artiest, genre en andere benamingen. U kunt ook afspeellijsten maken en in willekeurige volgorde afspelen en de muziekherkenningsfunctie TrackID gebruiken om een ​​onbekend nummer te identificeren via de interne audiorecorder van de handset. Andere indrukwekkende vooraf geladen apps zijn van Google, waaronder Mail en Talk voor e-mail en videochat met behulp van de VGA-camera aan de voorzijde. Terwijl Google Maps (inclusief Street View en Latitude) indrukwekkende locatiegebaseerde hulp en services biedt met behulp van een GPS-antenne in de handset.

Door zo’n uitgebreide reeks functies te bieden, is de Sony Xperia U een goed ontworpen en krachtige mobiele telefoon. Het biedt u alle essentiële communicatie en voordelen van een smartphone, terwijl u uzelf toch kunt vermaken.

Bron: Dominic C Burn

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie