Belang van elektronische technologie

Belang van elektronische technologie

We hebben stappen gezet op de weg naar de toekomst die niet opnieuw kunnen worden genomen of ongedaan kunnen worden gemaakt. Het belang van elektronische technologie is nu ingebakken in elke vezel van onze samenleving, van het laagste station tot het felbegeerde kantoor van de president van ons land.

Het belang van elektronische technologie floreert met overgave, verdubbelt zichzelf elke veertien tot vierentwintig maanden en wordt voortdurend datgene waar we niet zonder zullen, dankzij de groei van technologie. Tijdrovende taken die ooit uren, zelfs dagen in beslag namen, worden nu in minuten uitgevoerd.

Computers en internet bieden verschillende nieuwe methoden die zijn opgenomen voor de verwerking van normale bedrijfsactiviteiten, groter worden en worden aangepast tot het punt waarop het sterk is geïntegreerd in de huidige structuren.

Zonder het belang van elektronische technologie zouden routinetaken die dankzij de computer nu slechts enkele ogenblikken in beslag nemen, anders uren, zelfs dagen hebben gekost om alleen informatie te verzamelen.

Het belang van elektronische technologie in communicatie is waar nieuws het meest wordt opgeroepen. Als een van de snelst ontwikkelende industrieën ter wereld heeft de mobiele telefoon een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we leven en communiceren met elkaar en de wereld.

Iedereen wil op de hoogte worden gehouden wanneer een nieuwe innovatie in de mobiele telefoonindustrie wordt onthuld. De toevoeging van internet en gps-navigatiesystemen zorgden ervoor dat de communicatie-industrieën duizelingwekkend naar de bank gingen onder het gewicht van het verdiende geld.

Technologie in de gezondheidszorg alleen al heeft al lang reikende effecten. De snelheid en het opslagvermogen van computers hebben de efficiëntie van de systemen voor het bijhouden van gegevens vereenvoudigd en verhoogd, en dit is slechts het topje van de technologische ijsberg.

Veel ziekenhuissystemen verbinden hele afdelingen, van hun artsen tot de boekhoudafdelingen, de apotheek en de facturering. Ze gebruiken allemaal een systeem genaamd HIS. HIS is een (ziekenhuisinformatiesysteem). HIS is software die door alle ziekenhuizen wordt gebruikt en waarin de meeste van hun afdelingen zijn geïntegreerd.

Ik ben van mening dat de ontwikkelingen op het gebied van elektronische technologie in het onderwijssysteem uitgebreider moeten worden onderzocht. De buitensporige kosten van een goede universitaire opleiding grenzen aan het rijk van criminele diefstal.

Door voor sommigen een onbereikbare prijs te hechten aan het onderwijs van hun keuze, steelt het onderwijssysteem niet alleen hun toekomst, maar berooft het de samenleving van hun potentiële bijdrage.

Bron: G.W. Moran

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie