Belang van het gebruik van Cryptex Locker

Belang van het gebruik van Cryptex Locker

Invoering:

Cryptocurrency is relatief een nieuw concept. Om transacties met crypto te kunnen doen, is gedegen kennis vereist. Dit gebied groeit snel en wordt erg populair. Tegelijkertijd zijn de hackers begonnen met het toepassen van nieuwere methoden om ellende te veroorzaken en alle valuta te stelen. Maar het is mogelijk om waarborgen te bieden aan de digitale valuta om enorme verliezen te voorkomen. Dit artikel gaat over dat deel over cryptocurrency, waarin wordt gesproken over het beschermen ervan tegen kwaadaardige aanvallen. Het concept van liquiditeitspool lockers wordt hieronder ook in detail besproken.

We kunnen cryptocurrency definiëren als digitale tokens die kunnen worden beveiligd door middel van cryptografie. We kunnen het beschouwen als een digitaal bezit. Cryptocurrencies hebben om meerdere redenen veel terugslag en controverses ervaren. Deze redenen omvatten voornamelijk hun gebruik voor illegale activiteiten en hun kwetsbaarheid voor kwaadaardige aanvallen. Tegelijkertijd werden ze ook om verschillende redenen geprezen, waaronder hun transparantie, draagbaarheid, enz. Bitcoin is de meest populaire vorm van cryptocurrency.

Hoe cryptocurrency te beschermen?

Zoals eerder vermeld, is cryptocurrency een nieuwe markt. Maar dat maakt het niet minder kwetsbaar voor gevallen van hacking en diefstal. Daarom wordt het zeer noodzakelijk om digitale valuta te beschermen. Er zijn verschillende gevallen geweest waarin mensen werden blootgesteld aan kwaadaardige aanvallen.

Dergelijke aanvallen leiden tot het verlies van verschillende cryptocurrencies. De mensen die deze accounts hacken, hebben de neiging om op internet te verdwijnen en het wordt onmogelijk om ze te traceren. Ze nemen ook heel veel digitale valuta mee.

Een van de beste manieren om digitale valuta te beschermen, is door een portemonnee te gebruiken. Oorspronkelijk waren er twee soorten portemonnees. Tegenwoordig worden er ook nieuwe ontwerpen geïntroduceerd. Van al deze opties moet de fysieke portemonnee de beste optie zijn. Dit worden ook wel hardware wallets genoemd. Ze hebben een wachtwoord dat men moet weten om toegang te krijgen tot de tokens. Er is ook een groot nadeel van deze hardware wallets. Als de gebruiker het wachtwoord verliest of vergeet, heeft hij op geen enkele andere manier toegang tot de tokens.

Afgezien hiervan zijn er ook papieren portemonnees, dit zijn online portemonnees.

Gebruikers moeten altijd sterke wachtwoorden gebruiken en ze mogen nooit hun geheime sleutels delen.

Waarom zouden we een Liquidity Pool Locker gebruiken?

Cryptex is een soort liquiditeitspoolkluis. Met een liquiditeitspoolkluis kan een gebruiker zijn tokens opslaan onder een slim contract. Volgens dit contract kunnen ze de tokens niet overdragen vanaf de startdatum tot de einddatum die in het contract wordt vermeld. Er zijn verschillende van dergelijke kluisjes aanwezig, en sommige hebben ook een zeer goede reputatie. Vanwege dergelijke beperkingen blijven de valuta’s veilig en gezond en zijn ze niet kwetsbaar voor kwaadwillende aanvallen. De gebruiker kan ook de duur aanpassen en vervolgens de LP-tokens opslaan. Deze lockers nemen de tokens niet in bezit, hun functie is om ze gedurende een genoemde periode veilig te houden volgens het slimme contract.

Van alle technieken is liquiditeitspool locker een zeer effectieve. Het heeft ook geen risico’s in vergelijking met koude portefeuilles.

Als een persoon (ontwikkelaar) geen eigendom heeft van de LP-tokens, kan hij of zij het poolgeld op geen enkel moment terugvorderen.

Bron: Shalini M

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie