Belangrijkste redenen waarom zoekresultaten veranderen tussen verschillende browsers

Belangrijkste redenen waarom zoekresultaten veranderen tussen verschillende browsers

Als u een gewone Google-zoekgebruiker bent, bent u waarschijnlijk op de hoogte van de vreemde verschijnselen van het Google-zoekresultaat. Het toont verschillende rankingresultaten in twee verschillende browsers. Maar waarom gebeurt dit? Krijg je van deze vraag ook hoofdpijn? Zo ja, ontspan, want hier hebben we de belangrijkste redenen die u het werkelijke zoekalgoritme van de meest populaire zoekmachine, Google, laten begrijpen. Als marketeer is het belangrijk dat u de verandering in het zoekresultaat begrijpt om enkele wijzigingen in uw strategie aan te brengen en om de juiste positie van uw website te kennen. Dus, waar wachten we op? Het geheim verklappen.

  • Soort apparaat: Een van de meest voorkomende redenen achter de wijziging in het Google-zoekresultaat is een wijziging in het apparaat. Ja, er is een verschil tussen mobiel of desktop zoeken, omdat mobiel cookies heel anders verwerkt dan een desktop. Als u bezoekers van beide systemen wilt aantrekken, moet u de verschillen en strategieën begrijpen volgens de behoefte.
  • Persoonlijke zoekgeschiedenis: Kortom, uw browser houdt altijd uw eerdere zoekresultaten in de gaten en in eenvoudige bewoordingen; we zeggen dat het cache gebruikt en daarom zijn uw nieuwe resultaten gebaseerd op eerdere. Dit is de reden dat u in een andere browser zoekt, dus er is geen cache en het zal totaal andere resultaten tonen.
  • Log in vanaf een Google-account: Als je een zoekopdracht hebt uitgevoerd op Google toen je bent ingelogd, zal Google die informatie gebruiken en het resultaat personaliseren. Het filtert in feite uw eerdere trackrecord en toont waarschijnlijk verschillende resultaten in verschillende browsers wanneer u bent uitgelogd.
  • Fysieke locatie: Uw zoekresultaten zijn in principe gericht op uw geografische locatie en kunnen worden gevarieerd met de verandering in de locatie. Bijvoorbeeld: als u een restaurant zoekt, op basis van uw fysieke locatie, ziet u de resultaten restaurants bij u in de buurt. Ook hebben verschillende browsers verschillende ingebouwde locatieservices, wat een verschil maakt in uw zoekopdracht.

Dit zijn enkele veelvoorkomende redenen waarom uw Google-zoekresultaten van browser tot browser verschillen. Dus nu weet je de oorzaak van het probleem. Zoek een juiste manier om hiermee om te gaan of raadpleeg een gerenommeerd of ervaren SEO-bedrijf bij u in de buurt dat het allemaal zelf afhandelt en u helpt een hoge positie te krijgen.

Bron: Gunjan Singh

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie