Belangrijkste toepassingssectoren voor AI

Belangrijkste toepassingssectoren voor AI

Om te beginnen zijn kunstmatige intelligentie de machines die zo zijn ontworpen en geprogrammeerd dat ze denken en handelen als een mens. Kunstmatige intelligentie wordt een belangrijk onderdeel van ons dagelijks leven. Ons leven is veranderd door Al omdat deze technologie wordt gebruikt in een breed scala van dagelijkse diensten. De voordelen van kunstmatige intelligentie zijn dat AI een laag foutenpercentage zou hebben in vergelijking met mensen, indien correct gecodeerd. Ze zouden ongelooflijke precisie, nauwkeurigheid en snelheid hebben. Ze zullen niet worden beïnvloed door vijandige omgevingen, dus in staat om gevaarlijke taken uit te voeren, in de ruimte te verkennen en problemen te doorstaan ​​die ons zouden verwonden of doden. Kunstmatige intelligentie heeft veel factoren. De traditionele problemen (of doelen) van AI-onderzoek omvatten redeneren, kennisrepresentatie, planning, leren, natuurlijke taalverwerking, perceptie en het vermogen om objecten te verplaatsen en te manipuleren. Benaderingen omvatten statistische methoden, computationele intelligentie en traditionele symbolische AI.

De belangrijkste kenmerken van kunstmatige intelligentie.

AI omvat machine learning, cognitief computergebruik en natuurlijke taalverwerking. Ze worden geleverd met bepaalde subprocessen die eenvoudig kunnen worden gepersonaliseerd en aangepast om aan verschillende vereisten van moderne bedrijven te voldoen.

Ten tweede is de programmeertaal Al Python en wordt veel gebruikt voor kunstmatige intelligentie, met pakketten voor een aantal toepassingen, waaronder General AI, Machine Learning, Natural Language Processing en Neural Networks. Haskell is ook een zeer goede programmeertaal voor AI.

AI in de gezondheidszorg is het gebruik van complexe algoritmen en software om de menselijke cognitie in te schatten bij de analyse van gecompliceerde medische gegevens. Het primaire doel van gezondheidsgerelateerde AI-toepassingen is het analyseren van relaties tussen preventie- of behandeltechnieken en patiëntresultaten.

State space search is een proces dat wordt gebruikt op het gebied van informatica, inclusief AI, waarbij opeenvolgende configuraties of toestanden van een instantie worden overwogen, met de bedoeling een doeltoestand met een gewenste eigenschap te vinden. De AI-engine van BlackRock, Aladdin, wordt zowel binnen het bedrijf als voor klanten gebruikt om te helpen bij investeringsbeslissingen. Het brede scala aan functionaliteiten omvat het gebruik van natuurlijke taalverwerking om tekst te lezen, zoals nieuws, makelaarsrapporten en feeds voor sociale media. In de regeltechniek is een toestandsruimterepresentatie een wiskundig model van een fysiek systeem als een set invoer-, uitvoer- en toestandsvariabelen die verband houden met differentiaalvergelijkingen van de eerste orde of differentiaalvergelijkingen.

De toestand van het systeem kan worden weergegeven als een vector binnen die ruimte. Een productiesysteem (of productieregelsysteem) is een computerprogramma dat doorgaans wordt gebruikt om een ​​of andere vorm van kunstmatige intelligentie te bieden, dat voornamelijk bestaat uit een reeks gedragsregels, maar het bevat ook het mechanisme dat nodig is om die regels te volgen als het systeem reageert op toestanden van de wereld.

Ten slotte AI en de toekomst van de mens. Experts zeggen dat de opkomst van kunstmatige intelligentie de meeste mensen het komende decennium beter zal maken, maar velen maken zich zorgen over hoe de vooruitgang in AI van invloed zal zijn op wat het betekent om mens te zijn, productief te zijn en vrije wil uit te oefenen. Wees de impact en verander.

Bron: Alexei Dulub

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie