Bespaar geld om schulden af ​​te betalen

Bespaar geld om schulden af ​​te betalen

Als de tijden goed zijn, is het gemakkelijk om in de kredietval te trappen en meer schulden op te bouwen die moeten worden afbetaald. Maar of het nu gaat om uw dagelijkse kosten van levensonderhoud, uw auto of uw huis, er zijn manieren waarop u geld kunt besparen en geld kunt sparen voor uw pensioen, ongeacht hoe ver uw pensioen in de toekomst ligt.

De gemiddelde volwassene in de Verenigde Staten heeft enkele duizenden dollars aan creditcardschuld, een maandelijkse autobetaling, huur- of hypotheekbetalingen en verplichtingen om vele andere uitgaven te betalen. Dit alles kan het moeilijk maken en het veel moeilijker maken om na te denken over het afbetalen van extra schulden en sparen voor de toekomst.

Zelfs de kleine dingen die we elke dag doen en vaak als vanzelfsprekend beschouwen, kunnen snel oplopen als het gaat om geld uitgeven. Niemand zal voor ons zorgen als we ouder worden. Door bij te houden waar we ons geld nu aan uitgeven, kunnen we beter inschatten hoe we geld kunnen besparen.

Het wordt zuinigheid genoemd en zuinige bestedingspatronen zijn goede lessen om door te geven aan onze kinderen voor hun toekomst. Door het goede voorbeeld te geven en aandacht te besteden aan het geld dat we uitgeven, zullen onze kinderen de waarde van sparen voor de toekomst en de waarde van een dollar veel beter begrijpen.

Gelukkig zijn er manieren waarop u geld kunt besparen dat misschien klein lijkt, maar bij elkaar opgeteld in de loop van de tijd tot echte besparingen kan leiden. Vooral als de tijden goed zijn, kan waakzaam zijn over het uitgeven van geld wonderen doen voor uw portemonnee. Na een paar tips in “Energiebesparende geldtips”, kan aan het einde van elke maand meer geld in uw portemonnee betekenen.

De meeste mensen zijn verbaasd om te zien hoeveel ze per week uitgeven als ze hun uitgaven dag in dag uit bijhouden. Als je bent zoals de meeste mensen, stop je elke ochtend bij de coffeeshop en lunch je met je collega’s. Een paar tips om tonnen geld te besparen. In plaats van die latte van $ 4 in je buurtcafé, kun je thuis koffie zetten en deze in een reismok naar je werk brengen. Neem een ​​boterham, wat chips en misschien een yoghurt of pudding mee naar je werk en sla de lunch over. Je gaat waarschijnlijk gezonder eten en merkt dat je veertig tot vijftig dollar per week bespaart!

Voor sommige mensen zijn het de uitspattingen die de bank kunnen breken. Met vrienden naar de bar gaan of een biefstuk eten kan leuk zijn, maar het kan ook behoorlijk duur zijn. Nog een tip; nodig wat vrienden uit voor wat eten op de grill en een paar drankjes. Je zou er een BYOB-evenement van kunnen maken en iedereen zijn eigen bier en andere dranken laten meebrengen. Je zult net zoveel plezier hebben met je goede vrienden zonder een fortuin uit te geven aan dinercheque, drankjes en fooien.

U kunt dat geld nemen en in pensioensparen stoppen, of het gebruiken om andere persoonlijke schulden te verminderen. Wat u ook doet met het extra geld, het zal ongetwijfeld geweldig zijn om te weten dat u iets doet om geld te sparen voor iets dat waardevoller is, uw toekomstige gemoedsrust.

Bron: Marshall Crum

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie