Beste alternatief voor AdSense voor website-inkomsten

Beste alternatief voor AdSense voor website-inkomsten

Als u op zoek bent naar het beste alternatief voor AdSense voor website-inkomsten, wilt u misschien beter begrijpen wat online geld verdienen inhoudt. Het valt niet te ontkennen dat AdSense een geweldige manier is om online geld te verdienen zonder iets te verkopen, maar de strenge regels en boetes voor overtredingen van Google kunnen en zijn meestal een permanente uitsluiting van hun AdSense-programma.

De keuzemogelijkheden van soortgelijke programma’s als Google’s AdSense nemen eigenlijk vrij snel af. Yahoo Publishing heeft het advertentie-accountsysteem van hun uitgevers ontbonden, net als Chitika, in ieder geval voor nieuwe klanten. Dus, wat kunt u doen om fatsoenlijke inkomsten met uw website te genereren als u AdSense niet gebruikt of kunt gebruiken?

Aan de slag met online geld verdienen en uw websitekeuzes om andere inkomstenstromen aan uw site toe te voegen, daar gaat dit artikel over. Geloof het of niet, er zijn positieve alternatieven en als de ene deur sluit, gaat er meestal een andere open als je oplet.

Stel jezelf deze vraag; Verdient u liever een paar centen met advertenties die op de randen van uw website of in het lege gebied worden geplaatst en die u volledig afleiden van uw belangrijkste onderwerp of producten, of verdient u liever enkele dollars met een enkel verkoopitem? Het antwoord is een goed idee, ik weet het, maar het zou je verbazen hoeveel mensen eigenlijk het tegenovergestelde doen, denk je?

Het valt niet te ontkennen dat internet draait om informatie en deze zo snel als menselijk mogelijk te openen, mee eens? Wat kun je dan als online ondernemer beter doen dan informatie verkopen? Ik weet het, het is te gemakkelijk om te begrijpen wat het beste alternatief is voor AdSense voor persoonlijke inkomsten, het is verkoopinformatie. Merk op dat ik niet zei dat het verkopen van e-boeken, dat klinkt als een cliché en het mist soms het doel bij lezers. Mensen willen geprikkeld worden en dat is hoe je informatie verkoopt, je moet je lezers prikkelen om meer te willen weten en betalen om het nu te weten.

Informatie verkopen is koning en zal de komende eeuwen koning blijven. Duidelijk gezegd, mensen willen het weten en ze willen het nu weten. Je kunt geen meer stimulerende manier vinden om iets te verkopen als je een onderwerp bespreekt en het vervolgens opvolgt met een oplossing binnen handbereik. Klik gewoon op haar om te zien hoe, of meer, of hoe u dit kunt doen.

Dus waar vind je de beste informatiebron om te verkopen? De beste plaats online is ClickBank. Ze hebben letterlijk duizenden producten die gemakkelijk toegankelijk zijn en waarmee uitgevers ongelooflijke commissies kunnen verdienen voor elk product dat ze helpen verkopen.

Onlangs heeft ClickBank een functie toegevoegd die AdSense simuleert, in hoe u hun e-boeken als uitgever kunt weergeven. Dit heeft het verkopen van meer informatieve producten veel gemakkelijker en vaker gemaakt voor uitgevers. Tekstadvertenties zijn de meest gebruikte vorm van toegang tot informatie en nu ClickBank deze functie heeft, heeft het inkomensalternatief een veel hogere respons bereikt.

Bron: Jimmy Wilson

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie