Beste app voor ouders voor iPhone – Belangrijke functies en services die ouders moeten overwegen

Beste app voor ouders voor iPhone – Belangrijke functies en services die ouders moeten overwegen

Er zijn veel ontwikkelaars van toepassingen voor het bewaken van kinderen en ze beweren allemaal dat die van hen absoluut de beste zijn. Omdat ze niet allemaal nummer 1 kunnen zijn, is het belangrijk om enkele kenmerken en functies van elke app te overwegen voordat u een beslissing neemt. Er moet ook worden opgemerkt dat de beste ouderlijke app voor iPhone voor jou misschien niet hetzelfde is voor andere ouders. Veel hangt af van de behoeften van uw gezin.

Welk niveau van controle wilt u over de smartphone van uw kind? Hoeveel monitoring wil je doen? Sommige ouders zijn extreem beschermend en anderen willen hun kind zoveel mogelijk privacy en vrijheid geven. Met de ideale iPhone-app kan de ouder via een eenvoudig, duidelijk proces zoveel mogelijk beslissingen en configuraties nemen.

Een handige functie is app-beheer. Hoewel het je misschien niet uitmaakt welke games je kind op zijn mobiele apparaat speelt, kun je je zorgen maken als je merkt dat ze dating-apps of apps installeren waarmee ze met vreemden kunnen chatten. Of u nu hun gebruik van dergelijke apps wilt controleren of ze volledig wilt blokkeren, de dienst voor ouderlijk toezicht zou u dit moeten toestaan.

Meer handige ideeën voor de beste app voor ouders voor iPhone

Hoe eenvoudig is het proces voor het maken van kinderprofielen met een bepaald programma? De beste app voor ouders voor iPhone zou een eenvoudig proces moeten bieden bij het maken van een profiel voor elk van uw kinderen. U zou eenvoudig de naam, het geslacht en de leeftijd van een kind in de overeenkomstige velden moeten kunnen invoeren en vervolgens automatisch een lijst met instellingen ontvangen die geschikt worden geacht voor dat specifieke kind, gebaseerd op de ontwikkelingsnormen van het kind. Als u het niet noodzakelijk eens bent met enkele van de aanbevolen instellingen, moet u deze kunnen wijzigen. U kent uw eigen kind tenslotte beter dan welke app dan ook.

Een andere handige optie is om de hoeveelheid tijd die uw kinderen op hun iPhone doorbrengen te beperken. Als het moeilijk is om een ​​echt familiegesprek te voeren, of als je ze gewoon niet aan het huiswerk kunt krijgen, is het tijd om hun telefoons uit te zetten via een app voor ouders. Stel de iPhone gewoon in om uit te gaan tijdens de tijden en uren die u opgeeft.

Andere dingen die je met de beste ouderlijke app voor iPhone kunt doen, zijn:

• Houd de huidige positie van uw kind in de gaten met behulp van het GPS-volgsysteem, dankzij een “Locatiefunctie”.

• Bekijk de geschiedenis van het volgen van locaties.

• Schakel Wi-Fi of GPS op afstand in op het apparaat.

• Monitor hun sociale media-activiteiten.

• Ontvang waarschuwingen wanneer ze een sms ontvangen of een sms sturen met iemand die u niet kent.

Wat is de beste ouderlijke app voor iPhone? Bitdefender is een uitstekende keuze omdat het al deze functies biedt en eenvoudig is in te stellen en te gebruiken.

Krijg Bitdefender Parental Control-kortingen waarmee u kunt besparen op de Premium-versie. Het is nog steeds verreweg de beste app voor ouders voor iPhone – zelfs als je bij de gratis basisversie blijft.

Bron: George Botwin

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie