Beste computergadgets om uw leven te verbeteren

Beste computergadgets om uw leven te verbeteren

Het is eerlijk om te zeggen dat de moderne computer een fantastische machine is die het leven veel gemakkelijker kan maken. Maar er zijn bepaalde dingen die nog eenvoudiger kunnen worden gemaakt, en met behulp van de desktopgadgets die beschikbaar zijn, kun je een aantal dingen maken waarvoor je je computer gemakkelijker en sneller kunt gebruiken.

Als je nadenkt over alle dingen waarvoor je je computer kunt gebruiken, omvatten veel van deze stappen zoals het openen van een browser of het openen van een programma om de updates op je sociale netwerksites te kunnen bekijken, of om het weer of het reisnieuws te bekijken voordat je naar een afspraak gaat.
Dit is waar het belang van desktopgadgets om de hoek komt kijken.

Als er bepaalde dingen zijn die u regelmatig op uw computer doet, of als u op zoek bent naar iets om u af te leiden van het dagelijkse werk, dan hebben deze desktopgadgets iets voor u. Hier zijn een paar van deze desktopgadgets waarin u mogelijk geïnteresseerd bent:

Verkeer met Bing Maps

Dit is een van die eenvoudige kleine desktopgadgets die u zowel op uw thuis- als op uw werkcomputer wilt bewaren als u elke dag met de auto naar uw werk moet pendelen. Wat je met deze gadget krijgt, is een tool die je kunt gebruiken om je locatie in te stellen, en die je vervolgens verkeersupdates geeft die je kunnen helpen bij het plannen of wijzigen van je route, afhankelijk van waar je naartoe rijdt.

Persoonlijk heb ik de neiging om de grotere versie uit te voeren omdat deze de informatie beter weergeeft. Maar dit is puur een kwestie van smaak, en het is een fantastische tool waarvoor je geen browser hoeft te openen en niet naar de juiste pagina hoeft te navigeren. Het heeft gewoon de nodige informatie op uw bureaublad.

Outlook Aankomende Afspraken

Een andere van de desktopgadgets die ik heb geïnstalleerd, is de Outlook Upcoming Appointments-tool. Dit is een eenvoudige kleine tool die is gesynchroniseerd met mijn Outlook-dagboek en precies doet wat de beschrijving suggereert.

Zonder naar het programma te hoeven gaan, laat het gewoon zien wat ik heb en hoe laat het is gepland. Het is misschien geen baanbrekend stukje technologie, maar het is erg goed en het scheelt dat ik mijn vooruitzichten moet openen als ik alleen maar in mijn dagboek kijk.

Beul

Er zijn een groot aantal desktop-gadgets die speciaal zijn ontworpen om wat tijd door te brengen, en ik was bijna klaar om de sidebar-versie van Tetris op te nemen, die me veel heeft geamuseerd, maar ik ben uiteindelijk voor galg gegaan.

Precies hetzelfde als het spel dat je als kind met vrienden speelde, je krijgt een woord of zin voorgeschoteld en moet de letters kiezen totdat je hebt kunnen raden wat het is, of de galg is voltooid.

Conclusie

Dit is slechts een klein deel van de desktop-gadgets die beschikbaar zijn, en ik heb slechts enkele van de desktop-gadgets behandeld die ik zelf gebruik.

Hoewel sommige hiervan geweldig zijn om wat tijd te besparen en om informatie op mijn bureaublad klaar te hebben in plaats van een internetvenster te gebruiken om te navigeren en die informatie te vinden, hoeft het echter niet per se nuttig te zijn, er zijn er genoeg zoals de HAL 9000-gadget, die eenvoudigweg een knop is die u indrukt, en citaten uit de film uit 2001 afspeelt.

Bron: Billy D Ritchie

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie