Beste gratis Android-apps: voor Android-liefhebbers

Beste gratis Android-apps: voor Android-liefhebbers

PicsArt-Fotostudio:

Installeer PicsArt Photo Studio – waar iedereen een geweldige artiest wordt! Het is de populairste gratis mobiele foto-editor met meer dan 87.000.000 installaties, een van de snelst groeiende sociale netwerken van fotokunstenaars en de grootste kunstwerkengalerijen.

PicsArt is een gratis foto-editor, fotoraster en collagemaker, tekentool en fotokunstnetwerk. Het is als een alles-in-een verzameling van meerdere editors: PicsArt Collage Maker maakt het mogelijk om geweldige collages te maken, met behulp van een fotoraster, een vrije vorm collage maker, of het gebruik van foto’s op achtergronden. Het is een van de krachtigste tools voor het maken van foto’s en collages in vrije vorm op de markt.

PicsArt-effecten zijn geweldige artistieke foto-effecten zoals een stenciler, cartoonizer, sketcher, Orton, Lomo, vintage, cross-process, HDR, fattal, potlood, Holgaart, aquarel, contouren, comic, neon, gouache, oud papier, pastel, rode ogen remover, Popart, spiegel, slimme vervaging, gezichtscorrectie, kleurspatten, papiereffect en meer! Hiermee kunt u effecten op afbeeldingen toepassen met behulp van de penseelmodus, waarbij kunstenaars kunnen bepalen waar en hoeveel van het effect op een afbeelding moet worden toegepast. Met PicsArt Photo Camera kunt u een foto maken, een voorbeeld bekijken en foto-live-effecten toepassen door uw standaardcamera te verbeteren.

Comedy-avonden met Kapil:

De show, Comedy Nights with Kapil, wordt uitgezonden op Colors. Geconceptualiseerd door Kapil, naast Kapil Sharma, zijn er andere getalenteerde, opkomende en intrigerende komische acteurs, die een belangrijke rol zullen spelen in de show. App is een stop om alle gemiste afleveringen in te halen en exclusieve video’s te downloaden via in-app-aankopen.

Office-suite Pro 7:

Met Office Suite Pro kunt u onderweg Microsoft Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden bekijken, maken, bewerken, afdrukken en delen. U kunt ook bijlagen openen en PDF-bestanden bekijken op een Android-telefoon of -tablet met onze veelzijdige mobiele kantooroplossing.

Office Suite Pro bevat een bestandsbrowser en integratie met leiders van cloudservices: Box, DropBox, Google Drive, SkyDrive en SugarSync om gebruikers een groot aantal opties te bieden voor het beheren van bestanden en bijlagen.

Een aantal fabrikanten zoals Sony, Amazon, Barnes and Noble, Coby, Alcatel, Archos, Pandigital, Polaroid, ViewSonic, Kyocera en Kobo vertrouwden MobiSystems en preloadden Office Suite wereldwijd.

Yahoo Weer:

De veelgeprezen Yahoo Weather-app is nu beschikbaar voor Android, met verbluffende foto’s die passen bij de huidige weersomstandigheden en een geheel nieuw ontwerp met een heleboel nieuwe functies. Zie het weer als nooit tevoren. Veeg eenvoudig voor de meest nauwkeurige weersvoorspellingen of voeg een startschermwidget toe voor de laatste weersinformatie. Waar je ook gaat, de voorspelling is prachtig.

Google Hemelkaart:

De Google Sky is de beste app, met Google Sky Map voor Android kun je de nachtelijke hemel ontdekken en doorbladeren door je telefoon naar de ruimte te richten. Door de oriëntatiesensoren van uw Android-telefoon te gebruiken, kunnen we u een sterrenkaart voor uw locatie laten zien. Verken planeten, sterren en sterrenbeelden. Leer de naam en locatie van ruimtevoorwerpen en maak indruk op je vrienden.

SoundCloud:

Luister naar originele muziek en audio van ’s werelds grootste gemeenschap van muzikanten, bands, producers en audiomakers van alle soorten. SoundCloud is ’s werelds toonaangevende audioplatform, met meer dan twaalf uur aan muziek en audio per minuut. Vind en speel nieuwe nummers, remixen, comedy, nieuws en meer. Met de SoundCloud-app voor Android hoor je alles, waar je ook bent.

Tado:

Met behulp van de tado° mobiele app die deel uitmaakt van het tado° verwarmingsbeheersysteem, past je verwarming in huis zich automatisch aan je behoeften aan: de verwarming wordt lager wanneer de laatste persoon het huis heeft verlaten. Net voordat iemand thuiskomt, draait tado° het vuur hoger. Met de App kun je onderweg alle instellingen wijzigen, rapporten bekijken en handmatig de warmte aanpassen.

Weye Feye:

De Weye Feye is het meest geavanceerde universele Wi-Fi-apparaat waarmee DSLR-camera’s op afstand kunnen worden bediend met een smartphone of tablet, waardoor het delen van inhoud direct mogelijk wordt.

Bron: Sanjay Shankar Rahur

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie