Beste gratis WordPress-thema’s voor 2021

Beste gratis WordPress-thema’s voor 2021

In de afgelopen jaren is WordPress een van de meest populaire contentmanagementsystemen geworden, met meer dan 35% van alle websites. Een van de redenen voor het succes is de grote verscheidenheid aan gratis beschikbare thema’s. Met zoveel opties om uit te kiezen, kan het overweldigend zijn om de beste voor uw website te vinden. Om je leven makkelijker te maken, hebben we een lijst samengesteld met de beste gratis WordPress-thema’s voor 2021.

1. Astra: Astra is een lichtgewicht en zeer aanpasbaar thema dat een reeks verbluffende vooraf gebouwde websitesjablonen biedt. Het is geschikt voor elk type website en is volledig compatibel met populaire paginabuilders zoals Elementor. Astra staat bekend om zijn snelheid, SEO-vriendelijke structuur en gebruiksvriendelijke interface.

2. OceanWP: OceanWP is een veelzijdig en multifunctioneel thema met een strakke en moderne lay-out. Het biedt tal van aanpassingsmogelijkheden, waaronder koptekststijlen, kleurenschema’s en paginalay-outs. Het thema is responsief en geoptimaliseerd voor snelheid en SEO, waardoor het een uitstekende keuze is voor elke website.

3. Neve: Neve is een snel en lichtgewicht thema dat perfect is voor kleine bedrijven, startups en blogs. Het biedt een multifunctioneel ontwerp met onbeperkte aanpassingsmogelijkheden. Neve is compatibel met populaire paginabuilders en is volledig responsive en mobielvriendelijk.

4. Hestia: Hestia is een modern en stijlvol thema dat goed werkt voor bedrijven, portfolio’s en online winkels. Het heeft een schoon en elegant ontwerp met een kop over de volledige breedte en parallax scrollen. Hestia is klaar voor WooCommerce en biedt naadloze integratie met populaire paginabuilders.

5. GeneratePress: GeneratePress is een lichtgewicht en responsief thema dat zich richt op snelheid en prestaties. Het biedt een minimalistisch ontwerp met een modulaire architectuur, zodat u elk aspect van uw website kunt aanpassen. GeneratePress is zeer compatibel met populaire WordPress-plug-ins en is SEO-geoptimaliseerd.

6. ColorMag: ColorMag is een thema in tijdschriftstijl dat perfect is voor websites met veel inhoud. Het biedt een breed scala aan kleuropties, typografische keuzes en lay-outinstellingen. ColorMag ondersteunt ook WooCommerce, waardoor het geschikt is voor online winkels.

7. Zakra: Zakra is een flexibel en multifunctioneel thema dat geschikt is voor elk type website. Het wordt geleverd met een reeks vooraf gebouwde sjablonen en biedt eenvoudige aanpassingsmogelijkheden. Zakra is SEO-vriendelijk en compatibel met populaire plug-ins zoals WooCommerce en bbPress.

8. Sydney: Sydney is een krachtig zakelijk thema dat een professioneel en modern design biedt. Het beschikt over een schuifregelaar op volledig scherm, aanpasbare koptekst en plakkerige navigatie. Sydney ondersteunt ook Elementor, waardoor het gemakkelijk is om prachtige paginalay-outs te bouwen.

9. Mesmerize: Mesmerize is een responsief en gebruiksvriendelijk thema waarmee u verbluffende websites kunt maken zonder kennis van coderen. Het biedt een reeks aanpasbare blokken en secties die gemakkelijk kunnen worden gecombineerd om een ​​uniek ontwerp te creëren.

10. Ashe: Ashe is een schoon en minimalistisch thema dat perfect is voor bloggers. Het biedt een eenvoudig en elegant ontwerp met de nadruk op leesbaarheid. Ashe is volledig responsief en ondersteunt populaire plug-ins zoals Yoast SEO en Contact Form 7.

Met de verscheidenheid aan fantastische gratis WordPress-thema’s die in 2021 beschikbaar zijn, kun je gemakkelijk het perfecte thema voor je website vinden. Houd rekening met de niche van uw website, ontwerpvoorkeuren en vereiste functionaliteiten bij het kiezen van een thema. Of u nu een bedrijfseigenaar, blogger of ontwikkelaar bent, met deze gratis thema’s kunt u een professionele en visueel aantrekkelijke website maken.

Affiliate Samenwerkingen
Berichten per categorie